Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 7. helmikuuta 2014

Postiluukkuyllätyksiä ja elämää


Eilen saapui pari A. W. Yrjänän runokirjaa ja tänään tietty Stam1nan uunituore SLK-levykäinen! Yyh, nyt tietää taas mihin ne rahat on kadonneet... Oon taas pienessä konkurssissa ja tekee mieli ampua pää tohjoks :3 Mut kai tää tästä. Saatana. Ei oo paljoo vaihtoehtoja hihihihihihi. Noihin runoteoksiin en oo ehtinyt vielä tutustua, SLK:n oon ehtiny kerran kuunnella läpi joten en kommentoi vielä, tein samalla kaikkea niin en keskittynyt silleen edes. Joo. Selityksen makua enough? :D

Tänään mä kävin Eetun mukana sen hoitajatapaamisella ja se oli jotenkin tosi kiva juttu (ööh)! Tunnen sen hoitajan jo pitkältä ajalta ni on jotenki turvallista et se on Eetun omahoitaja. Tuli puheeks siinä sekin, miten Eetu kokee ettei se näe kunnolla. No, me marssittiin käynnin jälkeen Synsamiin (♥), Eetun näkö tarkastettiin ja sieltä napsahti silmälaseihin "oikeuttava" tuomio. Siinä sit valittiin mageet mustat muovikehyslasit sille (pienoista painostusta näyttäviin laseihin tuli kahdelta työntekijältä ja multa, ja siis meillähän ei kellään ollu nenällämme hieman tavallista erikoisemmat lasit... köh), ja ens viikolla Eetusta tulee virallisesti rillipöllö ♥! Synsamil on se hyvä puoli (pientä mainosta) et ko sieltä saa helvetin hienoja silmälaseja ja Resurs Bankin kautta vuoden korotonta maksuaikaa et voi maksaa vaikka 12 erässä!

Sit viel kaupan kautta kotiin, syötiin ja sit oon pessy pyykkiä, lahnannu ja yrittäny pelaa Anno 2070:aa, ja todennut et oon edelleen jumissa samassa kohtaa, kai pitäis kattoa joku playthrough... Nooran suunnalta pientä painoistusta uuteen videopostaukseen, jonka tekisin mielelläni, jos ois aiheita kunnolla. Epäilen et teitä ei kiinnosta jos puhun vaan paskaa :D:D:D:::DD Eli saa ehdottaa videopostausaiheita!

PS. Ne marsvinit eivät tulleetkaan tänään vielä. Kasvattaja on kovassa kuumeessa jo vaikka kuinka monetta viikkoa, joten katsotaan uudestaan sunnuntaina jos sen lääkekuuri ois alkanut tehota ja voimat vähän palata.

np: The Glitch Mob - Drive it Like You Stole it

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti