Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 4. helmikuuta 2014

"Saatan käydä vähän ylikierroksilla hihi"

Ei unta viime yönä ja edelleen hereillä samoilla silmillä. En oo juuri syönytkään kuin yöllä ranskalaisia uunista ja leipää sitten eilisen. Sekaisin päivistä ja ajoista, näinhän tässä aina käy. Tänään oon kuitenkin jaksanut paljon, tehnyt paljon, ollut olemassa paljon. Kässäryhmässä tein ryijyntapaista eteenpäin (mulle) hurjalla vauhdilla. Kävin ostamassa vahakangasta, josta voi askarrella marsuille aitausta. Käytiin Eetun kanssa kaupassa. Kotona Oton ja Simon kanssa pyöräytettiin olohuone ympäri (pitää ottaa teille kuvaa/videokuvaa tässä joskus!) ja nyt marsuille on tarjolla huoneen vedottomin nurkka. Lopuks tein jätkille ruokaa, tosin vain lähinnä paistoin kanasuikaleet ja valmistelin tavarat pöytään koska tortillas!

Oon iloinen et rakas veljeni ja Simo jaksoivat raahautua tänne. Ei oltais saatu Eetun kanssa ikinä noin nopeasti, tehokkaasti tai yleensä varmaan ollenkaan niin tehtyä koko hommaa. Mut joo niin. Marsut tosiaan tulevat vierailulle perjantaina. En vielä tiedä tarkkaa aikaa, jolloin heidät noudetaan, mutta jännäkakat tässä meinaa jo tulla housuun :D:D:D:D:D Apua miks oon näin tällanen nolojännittäjä? :(


Mut asiasta kukkaruukkuun ja sen yli, shoppasin tänään pari ihanuutta ja tein yhden ihanuuden antamasta korusta siitäkin ihanuuden vähän kääntelemällä ristejä... Laittelen vaikka huomenna kuvia (ellen nuku koko saatanan päivää), koska tänään ei (ainakaan vielä) huvita, jaksa tai viitsi :3 Sen verran paljastan (koska kuten tiedämme, en ole yllätystenpitämisen mestari) että alesta löysin molemmat, toinen on paita (musta) ja toiset - EIH! - kengät (mustat)... :D:D::DD:D::D Vittu, en osaa tätä alkuunkaan, tätä "pidä turpas kii yllätyksistä".

Haluisin lukee, mutten tiedä jaksaako silmä pysyä auki. Toisaalta pelottaa etten saa unta tänäkään yönä. Sit pitää vaan sopeutua, eeeeeeeeeh. Ehkä mä annan Placebon pyöriä hetken vielä taustalla, haen mun ryijytyön ja vähän ryijyilen. Siin on jotain kivaa, ja se tuntuu niin kivalle se valmis ryijymatto! Hiplaan aina sitä. Hihi. :3 Mutta joo. Taidan. Tosiaan. Mennä nyt. Etten jää tähän jaarittelemaan tän enempää turhuuksia lolz :(

PS. En tiedä onko tää todellista mutta oonko mä vihdoin saanut jokseenkin keskitettyä mun blogin bannerin?

np: Placebo - Too Many Friends

2 kommenttia :

  1. Marsut on hauskoja. :3 Kai pistät niistä sitten kuvia tänne, jookos? Niin ja sitä piti sanoa että ainakin mun silmään toi banneri näyttää ihan keskitetyltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tietty laitan :3! :D Ja hyvä että banneri on keskellä, sai sen kanssa taistellakin (en tajuu mitä tein väärin aluks -____-'')

      Poista