Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 8. helmikuuta 2014

The sky is always open

Tulossa kauhea valitusvideo (ei siinä mielessä, mut joo, vähän). Olo menny vaan huonommaks, tekis mieli tehdä vaikka mitä mut yritän ajatella sitä että me ehkä saadaan ne marsut kylään huomenna ja en voi, en vaan voi tehdä nyt mitään. Rintaa painaa ja puristaa, en tiedä mistä tää johtuu kunnolla. Yritän keksiä syitä, koska siihen mua aina kannustetaan. En vain keksi. Jos tää vielä pahenee niin pakko turvautua Opamoxiin. Alkaa olla nimittäin sietokyvyn rajat aika pinkeinä ja täyteen mittaansa venytetyt. Mut joo. Täs video, anteeks.


PS. Ton videon kanssa saattaa olla jotain ongelmia, mulla siinä ei ainakaan aina näkynyt kuva vaan kuului pelkkä kimitys, joten yrittäkää ladata sivu uudelleen tai jotain, kyl sen pitäis toimia...?

np: Placebo - Infra-Red

9 kommenttia :

 1. sulla on tosi nätti ja semmonen herkkä ääni. voisin kuunnella ikuisuuksiin ♥

  VastaaPoista
 2. Vaikka ei tunnetakaan mitenkään hyvin, tulin surulliseksi siitä, että sulla on paha olo. :( Koita jaksaa ja tee ihmeessä näitä videoita lisää, sillä meitä löytyy monta täältä näytön toidelta puolelta, jotka haluaa ja jaksaa kuunnella sua. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia ;____; mukava kuulla että videot uppoaa :3

   Poista
 3. Mäkin tykkään näistä videoista, oli ne sitten iloisia tai vähemmän iloisia. Nää on niin aitoja! Ja ei kannata jossitella sitä että jos olis soittanu ambulanssin tai jos olis kuunnellu enemmän jne. Koska kuten sanoit, ystäväsi oli aikuinen ihminen joka luultavasti tiesi mitä tekee. Ja sulla on omatkin taakat kannettavana. Jaksamisia ♥

  VastaaPoista
 4. tiedän erään tyypin jolla säännöllinen videokameralle höpöttely on vähän sellasta omanlaistansa terapiaa ja se tuntuu saavan siitä.. hmm. asioiden prosessoimisesta ääneen kameralle aika paljonkin irti. varmaan sopis itekin koittaa.

  VastaaPoista
 5. Pidin sun aitoudesta. Pidin sun äänestä ja luonnollisuudesta, sen takia jaksoin katsoa mielenkiinnolla loppuun asti. Tiesin Annun, mutten tuntenut häntä. Miten hän tappoi itsensä? En vaadi vastausta, mutta olen kiinnostunut. Itsekin kuitenkin pyörin LJ:ssä melkoisesti.

  Itselläkin on aika samanlainen olo tällä hetkellä, vaikka videostasi onkin jo aikaa. Mutta mutta. Kunhan tahdoin ilmaista olleeni paikalla vähintään tämän kymmenen minuuttia ja pitäneen näkemästäni. Noin niinku sielullisella tasolla nimenomaan.

  VastaaPoista