Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Viisisataa, ja sen kaverit


Ah, halleluja, päivä, jota olen odottanut, on koittanut! Niille, jotka eivät jaksa tai halua katsella liikkuvaa  (ja äänekästä) kuvaa minusta, voin paljastaa näin tekstin muodossa mistä on oikeen kyse (ja taas joku ongelma ton kuvan näkymisen kanssa...? Siis näettehän myös naamani ettekä vain kuule herkkää ääntäni, ok? Apua?).

Blogini on perustettu 26.10.2011, jonka jälkeen
500 postausta
n. 5000 sivunkatselua / kk
pian 50000 kävijää

ja ei lainkaan vähäisempänä te 107 lukijaa ♥

Biletän siis ihan täysillä, kuten huomaatte, eli valvon jälleen läpi yön ja maailma kiittää, oi, tää kääntynyt unirytmi on herkkuu! Oon valvonut nyt varmaan kolmatta yötä ainakin jonkun matkaa? Tänä aamuna kello oli soimassa ysiltä jo, koska neljän tunnin unien jälkeen mun on usein helppo herätä. No, ei ollut. Heräsin kunnolla joskus ysin aikaan illalla? Eihän tästä nyt saatana mitään tule! :D No, kyllä se uni jossain vaiheessa iskee... Kai.

Ahdistaa hieman, kun ajattelen kaikkea... turhaa? Kuten mihin uniongelmat voi johtaa (eihän se turhaa ole, mutta... ääh, oon paras vähättelemään?). Tavallaan mua ahdistaa myös tää "ylipirteys", iloisuus, ahdistuksettomuus ja yleinen hyvä olo. En oo tottunut, tää on outoa, vaikkakin mukavaa, mut saa mut pelkäämään seuraavaa romahdusta monestakin syystä; milloin se tulee, millainen se on, kuinka voimakas, selviänkö ja ehkä suurimpana - entä jos sitä ei tulekaan. Oon vielä niin kiinni sairaudessani, vielä niin sairas, etten haluaisi tän loppuvan. Pelkään, mitä mulle sitten jää, jos ei tätä. Mulla ei ole ammattia, ei juuri ystäviä joita tapaisin usein. Olen elänyt yli neljäsosan oletettavasta elinajastani, enkä ole saavuttanut vielä mitään. Okei, lukio on käyty, mutta mitä mä siitä hyödyn enää, kun mahdollisuuden korkeamman tason koulutukseen ovat aika... olemattomat. Edelleen, vaikka nää on parempia päiviä, niin ajattelen itsemurhaa päivittäin. En yhtä intensiivisesti kuin pahimpina aikoina, mutta tavallaan jopa vakavammin. "Jos elämä on tätä hyvinäkin päivinä, eikö se ole sama jos nappaan tuosta nuo pillerit?" Pelkään itseäni - aina ja edelleen.

Kaipaan juttuseuraa. Jos joku on vielä hereillä ja näkee tämän ja haluaa kuunnella angstia tai sekoilua tai lähinnä varmaan molempia niin... Saa ilmoittautua?

np: Young & Sick - Magnolia

11 kommenttia :

 1. Naurahdin "26. 19. 2011" :D mikä kuu se 19. on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huuuuuupppss :D

   se on se spessukuukaus milloin mun blogi on perustettu satan666!11+1+1

   Poista

 2. en ymmärrä tota "riippuvuutta" sairaudesta. Miks et kestäis hyvää oloa?
  Etkö pystyis ajatella että sun on helpompi elää tasapainoisempana? Mikä siinä ois niin pahaa että joka päivä tuntis olonsa hyväksi? Siis ilman että sun tarttee muuttaa persoonaas.
  Sä olet sä, vaikka pahin tuska lähtiskin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän mä olen. ei se siitä olekaan kiinni että mun persoona muuttuis tai jotain (tai tietystihän se vie jotain pois ja antaa jotain uutta, niin se vaan menee). mutta elämä ei oo kovin yksinkertaista, eikä niin oo myöskään asioista irtipäästäminen. kun on elänyt jonkun asian kanssa tarpeeksi kauan, vaatii siitä luopuminen aikaa ja tottumista. tällä hetkellä tuo kaikki kammoksuttaa mua.
   en sano et hyvässä olossa ois jotain vikaa, päinvastoin. mutta. kun on elänyt mun elämän, on tottunut siihen, et hyvä olo loppuu aina hyvin, hyvin pahaan oloon. ja nousu saa aina pelkäämään romahdusta. että eiköhän siinä ole syytä ihan tarpeeksi.

   Poista
  2. En sitten tarkoittanut mun kommenttia pahalla, en halunnut loukata tai vähätellä.
   Anteeksi jos niin tein jollain tapaa.
   Koska enhän tunne sua tai sun historiaa.
   Tavallaan nyt käsitän mitä tarkoitat.
   Ja mä tiedän ettei elämä ole yksinkertaista, tiedän varsin hyvin.

   Hyvää päivänjatkoa sulle!

   Poista
  3. Juu en uskokkaan että pahalla tarkoitit :) Hyvät jatkot sullekin :3

   Poista
 3. mä ymmärrän sua itseasiassa hyvinkin tossa, että sairaudesta 'irtipäästäminen' tuntuu tavallaan pelottavalta tai jotenkin haikealta ajatukselta.
  Mutta aa, olin sanomassa, että oi oot niin ihana. oon sanonut ennenkin, mutta tykkään hurjasti katsoa sun videoita, sulla on niin lempeä ja kiva ääni. puhut jotenkin kovin luontevasti whii. ja aina kun sulta on uusi postaus, oon ihan jeejee innoissani. tää on yksi mun lempiblogeista ehdottomasti. :>
  (niin ja sun vaatteet on hurjan kivat tässä, hiii kiiltävää kultaista)
  en muista pitikö vielä jotain sanoa, mutta joo.. ihana kuulla, että sulla on nyt ollut parempi olo. ai niin, se että kun rohkaisit tuossa kaikkia kirjoittamaan! oon löytänyt kirjoitusinspiraaton juuri uudestaan jeee, tuntuu hyvältä. tosin ite en pidä blogia ainakaan vielä, kirjoittelen käsin vihkoihin.
  niin ja unirytmiin (mikäseon?) samaistun myös ikävä kylläää, valvon sinne aamuviiteen, kuuteen, seitsemään, ja nukun iltapäivään/iltaan oh no. no kai se siitä joskus normalisoituu..? tai sitten ei. yöeläimenä on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho apua mikä kilometrikommentti, hups :D

   Poista
  2. apua liikaa kehuja apauauauauuaapoaaopasasifngalkagölf :----------DDDD kiitos ♥

   toivotaan et mein molempien unirytmit palautuis (vaikka yöelämä on, ON, ihanaa...! ♥). ja ois joskus hauska lukea sunkin blogia, joten jos vain inspis iskee niin tee sellainen! :3

   Poista
 4. olet videolla taas mielettömän söötti, kuten usein ennenkin :D mun nukkumaanmenoaika on yleensä siinä kuuden pintaan aamulla ja yleensä klo 3 eteenpäin tunnen oloni internetissäkin vähän yksinäiseksi, kun juttuseuraa ei meinaa löytyä mistään. ois kiva jauhaa paskaa vaikka modafukin galtsussa joku yö jos niikseen tulee, en tiedä miten nykynuoret verkkososialisoi "anonyymisti" paitsi fabossa ja jollain älypuhelinsovelluksillaan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww thanks :3 jjjjjooo ja siis jos tarkoitit että haluisit jutella mulle niin toki! ei tarvitse olla edes yö XDD puhelimia en oikein harrasta kun vihaan niillä kirjoittamista mutta interneeeetin kaikenmoisista paikoista mut voi löytää!

   Poista