Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

We are made from broken parts


Kattokaa saatiin Eetu videoon (se on muuten scary ko se vaan tuijottaa XDDD)! Ja mul on kaikki suht ok; juon mansikka-mustikka-banaani-kiwi-appelsiinimehu-vadelmamansikkamehu-fruitiee ja on mul suklaataki LOOOLZ tasapainotan terveellistä läskillä. Ongelma ton suklaan kanssa on et... Oon huomannu et oon alkanu ahmia? Eilen meni sipsipussi alle puoleen tuntiin. Lisäks ängin itseeni valkohomejuustoa ja keksejä vaik ei ollut nälkä eikä ees pahemmin tehnyt mieli. Söin vaan koko juuston ja ne kaikki keksit jotka olivat päällystetty juustolla. Sitä ennen vedin vielä jotain, mitä en nyt muista. Pelkään, pelkään kovin, et ruoasta tulee mulle ongelma ja et alan oksennella, se kun käy mielessä aina syötyäni jotain "ei-sallittua", ja kun olin siinä ihme vatsataudissa ja oksensin pariin kertaan ruoan pihalle niin huomasin miten siitä tuli kevyt olo. ...oikeasti, pelottaa.

Mua häiritsee myös se, et musta tuntuu et mun nykyisestä hoitosuhteesta puuttuu "se jokin". Muiden kanssa oon heti alusta tuntenut et se on hyödyllistä ja tarpeellista ja ennen kaikkea että musta välitetään. Nyt koko paska tuntuu kauheen tunteettomalta ja kylmältä hommalta, ihan ko ne hoitajat tekis sitä pakosta mun kanssa. En tiedä sit johtuuko se vain siitä että oon uus, siitä että tolla psykoosityöryhmän puolella on niin erilaiset toimintamenetelmät vai mistä oikein kiikastaa. Lämpö puuttuu, ja multa motivaatio. Ei vaan kiinnosta mennä sinne, kun tuntuu että saan kylmän suihkun niskaan. En tietty kaikesta, en todellakaan, mut jotenkin saisivat sanoa asiat vähemmän kovasti? Jää paha maku.

Oon ollut kauheen energinen sen ajan ko en ole kamalan kuolemanväsynyt. Haluaisin tehdä asioita, haluaisin jaksaa pystyä ja voida, olla ja hurrrrrrrrr riehua. Rahat ei vaan riitä, mietin jo sitäkin että kun näyttää nyt pahasti siltä ettei kumpikaan meistä ole allerginen marsuille, niin pitäisi miettiä häkinostoa. Eetu kun ei ole vaan yhtään oikeastaan innostunut marsuista (näin se ainakin väittää) ja tää tarkoittaa sitä et mun pitäis sijottaa niihin itse enemmän ko mitä Eetu niihin sijoittais. Esimerkiksi epäilen häkin jäävän mun ostettavaks. Se tosin ole kuin vaan 50€ (120cm häkki), mutta mistä mä rahat siihen pierasen on eri asia, ens kuussa ois vielä gynekin, jonne menee joku satanen ainakin. Sit tietty vielä itse marsut JA NIIN EDELLEEN. Rahasta ehkä kyllä tosin selviää, mutta toi Eetu pitäis tosiaan saada vielä vakuuttuneeksi. Sen mielestä kun ainoa vaihtoehto on rotta, jotka kyllä on aivan mahtavanihania, mutta. Ei, ei vaan enää. Ei enää yhtään kuollutta rottaa tähän talouteen, ei ainakaan aikoihin.

- -

Suru ystävän takia. Ei olla tarpeeksi usein yhteydessä, ja nytkin huoli oli painanut jo kauemmin mutten vain ollut saanut puhuttua. Toivottavasti saat kaiken tarvitsemasi avun, ihanapieni ♥! Oo rohkea! Kaikesta sitä ihminen voi selvitä, ja sä oot nuori ja vahva, ja fiksu kun ymmärrät itse oman avuntarpeesi. Haleja.

np: Hollywood Undead - Dead Bite

8 kommenttia :

 1. ihana video ja ihana teksti ♥ kiitos

  VastaaPoista
 2. Kiva nähä sua jotenkin pirteempänä ja ilosempana ja awwww mitä tuitui ihania marsusia! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marsut on joo piristäneet paljon vaikkeivat omia olekaan :3 elukoilla on ihmeellisiä voimia!

   Poista
 3. aloin itkemään ton viimesen kappaleen kohalla ku toivon nii paljon et joku sanois musta tolleen.

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi te ootte söpöjä! Sinä + marsut ja Eetukin tosi symppis. Enkä voinu lakata hihittelemästä ku toi marsu kököttää hassun näkösesti tossa sun rinnalla niinku se ois joku koriste :D jotenkin ihan epätodellista, aww :D <3

  VastaaPoista