Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Addiktion ABC


tykkäänheiluauudenhattunikanssa.gif

LISTA MUODOSTETTU ENSIMMÄISISTÄ MIELEEN TULLEISTA ASIOISTA;
EI TÄYDELLINEN TAI MITENKÄÄN KATTAVA (tai edes kovin pätevä?)

A
Automatkat. Ne vaan on luksusta, oli kyse bussista tai Eetun Puntosta tai mistä vain. En selviäis ilman, varsinkaan kun täältä korvesta kävelis jotain 40-50min kaupunkiin (puhumattakaan kun mä matelen niin...) t. läski.

B
Bentsot. Olen ollut riippuvainen, en onneksi enää. Joskus kaipaan sitä, sillä kai kaikkiin riippuvuuksiin jää jonkintasoinen ikuinen kaipuu? Ainakin mä oon huomannut :(

C
Civilization -sarjan pelit. Ah, pelien aatelia! Vielä kun mä saisin joskus sen lautapelin... Mutta kun sillä taitaa muistaakseni olla hintaa about 60€ niin. Täytyy vielä hetki harkita sitä :D

D
Dumdumdum. Eli musiikki. Se on elinehto ja henkireikä, sekin. Vähän kaikenmoinen, tykkään metallista, tykkään popista, tykkään niin monista! Kunhan se kuulostaa omaan korvaan hyvältä, se on hyvää. Piste ja aamen.

E
Eläimet. Siis. Karvaiset, pörröiset, hännälliset ja nykyään hännättömätkin (viitaten marsuihin). Pystykorvaiset, naukuvat, söpöt ja rumat, joissa on sitä jotain. Eläimet!

F
Fiilistely. Lähes kaikkea voi fiilistellä, tai ainakin yrittää. Ja fiilistely tekee elämästä parempaa, oi niin paljon parempaa! Viimeiseksi fiilistelin marsuja, paria kirppisostosta, hiusjuttuja ja mahdollisesti onnistuvaa airsoft-asekauppaa!

G
Games. Niin tietokone- ja lautapelitkin. Ja figuista Flames of War. Ne on loistavaa ajanvietettä, varsinkin lautapelit. Siis. Miten loistava tapa viettää iltaa? Hyvä porukka, hyvä ja mielenkiintoinen peli ja siinähän se ilta menikin :)

H
Helvetti. Tai perkele, saatana, vittu ja jumalauta. Oon liian kova kiroilemaan niin irl kuin online, anteeksi kaikkien korvat jotka nyt soivat :((((((((

I
Ihmetunteet. Taidan olla niihin addiktoitunut, kun tuntuu, että joka päivä jonkinlainen outo ja ihmeellinen tuntemus valtaa mielen (ja kehon). Ei yleensä mukavaa. Pyh ja höh.

J
Joulu. Joulu on parasta! Alan odottaa jo kesäkuussa, lokakuussa alkaa mennä jo ihan mahdottomaksi, ja auta armias sitä (positiivista) ahdistusta joulukuun 20. päivä!

K
Kirjat. Tuliko tää yllätyksenä kenellekään? Se, miltä ne näyttää, miltä ne tuntuu, miten niitä voi selata...! Mä en sentään (tunnusta) haistele(vani) kirjoja! :D

L
Laivamatkat. Lapsena ajeltiin Ruotsiin useasti laivalla (joo, ajeltiin laivalla), ja rrrrrakastin. Rakastan edelleen, vaikka samalla mulla on kauhea kammo laivamatkustusta kohtaan (ne uppoaa aina!!11). Koska meri, hyvä ruoka ja se tuoksu (ei, en tarkoita yrjöä tmsp).

M
Meri. Mainitsinkin sen äsken. Mutta ihan oma kohta sille. Meri on rakkaus, se on addiktio, tahdon meren tänne (okei ehkä en mut). Meri on jotain niin kaunista että. Mystistä että. Pelottavaa että.

N
Nolife. Elämäni tarina, tarviiko tätä selittää enempää apua? Oon nolife for life. Sad story bro, sad sad and sad.

O
Odemaster. SIIS. Kuka ei ois addiktoitunu omaan ihanaan pikkuveljeensä? Ai? Ei kukaan muu? No, oonkin outo :3 Se on vaan paras pikkuveli maailmassa, ja keksinhän mä sille ton ovelista ovelimman nickin :D

P
Palkokasvit. Muiden nenissä. Koska niille on hauska nauraa.

Q
Q-esitelmä. Te ette tiedä, ettekä tule koskaan tietämään. Only for the VIP's. "I have seen Helsinki from space."

R
Rallaaminen. Oon kova rallaamaan autolla. Tai olin. Tykkään vauhdista (ja vähän vaarallisista tilanteista). Mutten silti pidä moottoriteistä. Se on kivempaa keskellä peltoteitä!

S
Satan666. Sitä on kiva viljellä ja pelotella mummoja. OKEI NYT VALEHTELIN. En pelottele mummoja koskaan tahallani. Okei joskus. Mutten tahallani. Mitä? Nyt en tiedä :D

T
Takut. Palaan aina niihin ja/tai haaveisiin niistä. Mun ekat takut teki kuidusta kampaaja (pappa betalade), toisetkin oli kuidut ja sitten on ollut kuitua klipsillä ja sgjgsajklga. Nyt vihdoin aion tehdä sen ja takuttaa oman tuGan! OOH!

U
Uinuminen. Se on kivaa aina välillä. Nukkua vain. Nähdä unia. Paupia. Oon addiktoitunut nukkumiseen ajoittain liiaksimäärin, ajoittain se ei suju sitten millään, mutta yleensä kun nukun, nukun sitten ja PALAJON!

V
Vitsit. Huonot. Ja parhaimmillaan muiden suista, mitä parempi ystävä ja huonompi vitsi, sitä parempaa tää on. Ah, rakkaus.

W
Wtf. Ihmettely on avartavaa, sietää kokeilla.

X
Xylofoni. No voi vittu en minä tiedä :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Y
Ystävät. Niihin ei voi olla addiktoitumatta! Ne on pieniä, isoja, pyöreitä ja soikeita! Suolaisia ja makeita, myöskin mageita. Kuka nyt ei pitäisi ystävästään?

Z
Zyprexa. Okei en oo koskaan ollut addiktoitunut Zyprexaan, mutta olipahan ainoa sana mikä tuli mieleen tällä kirjaimella. Ja onhan tää tavallaan silleen asiaankuuluva etten koskaan myöskään halua olla addiktoitunut Zyprexaan :D

Å
-

Ä
Äiti. Äiti on paras.

Ö
Ööö. Se oli siinä, vähän samankaltainen kuin se "elämäni ABC", mut yritin ujuttaa mukaan vain asioita jotka on mulle jollain tavalla pakkomielteitä tai muuten vaan tärkeitä silleen... addiktiomielessä XDDDDDDD Joo, nyt noi "äiti" ja "pikkuveli" -kohdat alkaa kuulostaa aikas... XD Asd, parempi lopettaa tähän :3 Moi. (Ja anteeksi kuvien puute, en jaksa nyt läjäyttää jotain tumblr-oksennusta tähän :3)

np: Placebo - Bosco

4 kommenttia :

 1. Voisin myöskin tehdä tallaisen kirjain-jutun blogiini, mikäli saan kopsata :) kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai saa kopsata, ei tää mun idea ole :3

   Poista
 2. Q-esitelmä...hlgjäsgöz

  VastaaPoista