Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 3. maaliskuuta 2014

*Give, gave, given up


I'm sorry

I'm sorry I want to see these walls to

f
a
l
l

a
p
a
r
t

once again, and I'm sorry for being

t
h
e

b
r
o
k
e
n

one who constantly wants to ruin your life

I'm sorry

np: Bring Me the Horizon - 
The Sadness Will Never End

2 kommenttia :

 1. Sun blogi on todella koskettava ja aito. Olen seuraillut sitä jo jonkin aikaa. ;>

  Mä itse olen myös vuosia taistellut mielenterveysongelmien kanssa, joten osaan samaistua moniin tuntemuksiisi. Nykyään mulla menee kuitenkin paljon paremmin mitä joskus neljä vuotta sitten. Asiat ovat muuttuneet vuosien varrella parempaan päin, vaikka välillä tuleekin takapakkia. Mutta silti oon nyt täynnä elämänhalua. :)

  ♥:llä Tiina (http://taikasumua.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommetistasi, aina ihana saada positiivista palautetta! ♥

   Poista