Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Hello shopping, no one's stopping me


Ahdistaa, ei ahdistaa, ahdistaa, ei ahdista, ahdistaa. Ahdistus hyppii ympyrää, tai soikiota paremminkin, iskien välillä järkyttävällä voimalla niin että vain käperryn sohvalle ja valitan piipittäen pahaa oloani. Välillä taas on ihan hyvä fiilis ja suunnittelen kaikkea kivaa. Hiuksista tulee nyt teidän mielipiteistä huolimatta tuhkanruskeat, sillä Milkan kanssa kun löimme viisaat päämme yhteen tulimme siihen tulokseen, että kyllähän se vaaleampi värisävy kannattaa kokeilla ensin. Lisäksi olen päättänyt takuttaa pääni kevään aikana (omg, kyllä!) ja onhan se omaa väriä lähempänä oleva sävy helpompi sitten säilyttää tuolloin. En jaksa alkaa nimittäin ainakaan shokkiväreillä (joo en tiedä voiko edes) värjäilemään takkupäätä!

En tiedä... Oon idiootti kun oon shoppaillut vaikka tiedän että tää on tiukka kuukaus. Vielä tiukempi kuin edellinen. Vittu. Haluisin rangaista itseäni, mut enhän mä enää osaa (viiltää (kunnolla)). Joten tyydyn kävelemään kaupungilla itseäni puoliääneen sättien; "paska huora idiootti vammainen idiootti kuole kuole kuole!". Ja kuolema... Se liikkuu taas päässäni, kuten aina, mutta taas hieman... eri tavalla. Vaikka mulla on suunnitelmia (pieniä) tulevaisuudelle (takut, tatuointi, ihmisten tapaaminen), niin huomaan joka ilta ja aamu pelkääväni kun otan pillerit; entä jos ne loppuvat? Entä jos mun pitää lähteä juuri silloin kun pillerit on vähimmillään?

Gynellä kävin tosiaan tänään. Vitutti ja oksetti armottomasti olla näin lihava, "ootko sä lihonut taas" "en mä pysty sun vatsapeitteiden (LÄSKIN) läpi tuntemaan mitään, pitää ultrata". Siis, gyne on aivan ihana, en mä sitä siis tarkoita noilla sen kommenteilla etteikö se ois. Työtäänhän se vaan. Mutta... Oksettaa olla minä. OKSETTAA. OKSETTAA. Onneks sain vähän lohdun sanojakin: "...mutta taitaa tosin olla vaikea ees ylläpitää nykyistä painoaan tolla lääkityksellä, saati sit tiputtaa". Mut ihana toi gyne on. Se sano ettei ens vuonna tarvi ees tulla vastaanotolle, vaan voin vaan soittaa sille ja uusia e-pillerireseptin niin (näin sen ilmeestä et sitä harmitti etten ollut tienny tätä aikasemmin).

Mitä haluaisin juuri nyt? Viiltää. Nähdä verta. Olla huonossa kunnossa, joutua osastolle. Mulla on jotenkin niin tyhjä ja tarpeeton olo, haluaisin että joku vain huomais mut, halais ja ois läsnä. Oon yksinäinen, vaikka ympärillä ois ihmisiä (oh the cliché). Uskon et se on suurin syy, miks oon shoppaillut yli varojeni: tyhjyys. Se on syy miks ahmin ja mässään. Täytyy yrittää täyttää se jättimäinen, ihmisenkokoinen aukko jollain. Joten mitä teen? Kuuntelen taas (yhtä) mun tunnaribiisiä; i'm only happy when it rains, i feel good when things are going wrong, i only listen to the sad sad songs, i'm only happy when it rains... POUR YOUR MISERY DOWN ON ME!

Mutta joo. Paskaa mitä paskaa. Huomenna menee lähemmäs 40€ kun haen Anksilonia apteekista (tai mikä Buspiron Actavis se nykyään onkaan?). Eetu tulee kohta hoitajansa tapaamisesta, vois rapsutella marsuja ja tehdä sit ruokaa, alkaa täs vähän olla nälkä. Loppuun esittelen ostokseni, kiitos ja kumarrus niiden myötä.


tiilenvärinen maxihame 14,95€ / h&m
punakultainen kaulakoru 11,90€ / glitter (jossa oli -30% ale kaulakoruista, 
tässä mainittu hinta ilman alennusta)
vihreä villatakki 5€ / kirppis
piiiiiiitkä "keijukaulakoru" 1,50€ / kirppis
+ ostin mä kahdet rintsikat Seppälästä (siellä on/oli kaikki rintaliivit 9,95€)


Viva la Diva -huulipuna (sävy 119; SuperNova) 8€ / kicks
(pakko mainita ja antaa plussaa ihanasta tuoksusta!)

np: Garbage - Only Happy When It Rains

8 kommenttia :

 1. Oooo ihana kuva sinusta taas ♥ Oon alkanu vähän haaveilla tummasta huulipunasta, mut jotenki ku tuntuu etten osaa löytää itselleni sopivaa sävyä nii en uskalla ostaakaan mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ♥

   kysy joltain myyjätädiltä? tai siis kicksissähän ainakin niiden pitäis jotain ymmärtää siitä mikä käy kenellekin? :3 tummat huulipunat on namnamnam! (siis en syö niitä vaan ! :D:D:D::D)

   Poista
 2. voi miten ihana kuva♥ olet kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos little sis :3 ♥ sinäkin olet kaunis!

   Poista
 3. Joo ei shokkiväreil kande takkui värjäillä, se on sen verran hoitavaa mössöä että aukeis vielä perkeleet! Hihihihihiiiiii jejejejejeeee en malta oottaa et päästään sotkemaan sun pääs! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jejejejejejejeeeeeeeee en minäkään malta odottaa! :DDDDDDDD ♥

   Poista