Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Keskittykää oleelliseen, ok?

...oleellinen on nimittäin marsujen naamat, ei mun! En keskittynyt nimittäin minäkään omaan naamaani kun näitä räpsin, ja koska valo oli vähissä ja en halunnut kiusata marsuja salamalla kovin kauaa oli valittava ihan vain parista kuvasta, ja, no, ne oli kaikki yhtä paskoja :D:D::D::D:D Mutta tässä siis marsujen pärstät (ja mun)! Kunhan vähän kesyyntyvät niin lupaan ottaa parempia (you only wish) k0uvia jne.


Pikkuinen pippurimme Taisto ♥


Urho, urhea isoveli (ja ritari) ♥

Voitte kenties joo vähän huomata et mun hiuskuontalo on kärsivän näköinen? No, eihän tota väriä ole rahanpuutteen vuoksi uusittu kuukauteen, joten... Päätin tässä samalla sitten että oon liian köyhä shokkivärjäilemään tuGGaa joka toinen hetki, joten päävärkin väriin on tulossa muutos! Kunhan vain tietäisin et kallistunko jonkunsortin tuhkanruskean suuntaan vai sitten kylmän tummanruskean (jos tuota jälkimmäistä ees on olemassa lolz)? Kumpi teistä sopis mulle paremmin / kumpaan kallistuisitte jos oisitte minä?

np: BANKS - Before I Ever Met You

5 kommenttia :

  1. Voi marsut! ♥ Ja tuohon hiusasiaan, niin kallistun tohon jälkimmäiseen. Sulle vois sopia sellanen kylmä tummanruskee, sellanen oikeen tumma.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näkösiä :D ♥ Tulee ihan oma entinen marsu mieleen ;_;

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli mieleen jotenki et sulle sopis siniset / turkoosihtavat / mintunvihreät hiukset :3 Mut ku ne ei lukeutunu noihin vaihtoehtoihin, niin sanon kans että tummanruskee. Ja herranjestas noi marsut on IHANIA, ei ne näytä ees todellisilta! :D <3

    VastaaPoista