Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Olen tyttö astronautti


Taas valvon läpi yön. Pelaan Civilization V:sta (Catherine of Russia ♥) ja hyörinpyörin turhaa (otan itsestäni prinsessakuvia, jotka överimuokkaan, ja syön). Mainostan vielä mun kirpparia, lisäsin sinne uuden välilehden alle aika kasan 18mm plugeja, tunneleita ym., sekä vähän muitakin lävistystavaroita. Ja niin, on siellä vähän muutakin :)

Olot on mitä on. Heiluu ja hailuu ja kaikkea. Välillä ahdistaa, välillä suututtaa, väsyttää, ahdistaa taas tai vaikka on hyperaktiivinen olo. En osaa ennustaa ja on vaikea elää näiden kanssa. Hetkessä saatan löytää itseni shoppaamassa rahojani pois (luojan kiitos tänään sain vastuttettua jokaista kiusausta, vaikka ostoskorit täyttyivätkin hurjaa vauhtia - mutta sinne jäivät) tai vaihtoehtoisesti seisomassa terä kädessä miettimässä, josko sitä sittenkin vetäis vaan ne kaikki lääkkeet.

Tilasin kuitenkin sitten loppuviikosta sen Sid Meier's Civilization: The Board Gamen, jonka jokainen enKlantia osaava tunnistaakin lautapeliksi. Menihän sinne 60€, mutta... on se vaan hianoo. Toivon, että se jollain ihmeellä saapuisi jo huomenna (siis tänään). Jätkät (Eetu ja Simo) on nimettäin menossa Puokkariin muutenkin, niiden pitää saada shopata lisää Flames of War -figuja. Mut päästäänhän me sit tiistaina (mäkin!) testaamaan niitä uutuuksia, koska mennään pelaileen Jaakolle jo aamusta. Jotkut kun käyvät töissä, toisin kuin eräät... -_____-'' Mut joo. Ajattelin et sitten kun mun Civ -lautapeli saapuu niin teen siitä videon! Availen paketin videolla ja näette kuin innoissani siitä oon... voin kertoa et se ei oo kauheen terveellinen se määrä... :3 Mut onko hullulla varaa valita huvinsa? Tai jotain, en minä vittu tie!

LISTA: Kolme asiaa missä olen onnistunut / epäonnistunut viime aikoina
+ Oon saanut pari oudon kivaa kuvaa itsestäni
- En oo vieläkään saanut luettua Routasisarusten ensimmäistä osaa
+ Olen selvinnyt ilman viikottaisia hoitajatapaamisia
- Rahankäyttö = perseellään edelleen
+ Olen edelleen hengissä
- Olen edelleen hengissä

np: PMMP - Joutsenet

2 kommenttia :