Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 27. maaliskuuta 2014

Party hard, it's a happy day

Tänään olen käynyt suihkussa, syönyt aamupalaa, lukenut vihdoin aloittamaani Routasisarukset -trilogian kakkososaa (Hiekkasotilaat), istunut ja tuijottanut näyttöä juuri tekemättä mitään, syönyt pikapikaa valmispitsaa, käynyt viemässä rottien häkin ostajalleen, kiertänyt kaupoilla, ostanut hameen, pelannut jotenkuten Warhammer 40k:ta loistavassa jätkäseurassa, palannut kotiin, tapellut kameran kanssa ja todennut ettei tänään ole kuvauksellinen päivä, ilahtunut (vielä toistaiseksi? suht) tuntemattoman kommentista, kirjoittanut merkinnän livejournaliin, ja nyt olen tässä. Vielä pitäisi muistaa punnita marsut, mutta teen sen vasta kun Eetu saapuu kotiin joskus. Se lähti nimittäin vielä 40k-session jälkeen pelailemaan Flames of Waria.

On ollut hyvä päivä. Heräsin itsestään, vaikka menin nukkumaan armottoman about kahden tunnin ja sadan sivun (miten pystyin keskittymään niin kauan putkeen??) lukusession jälkeen yhden jälkeen. Jaksoin tosiaan käydä suihkussa ilman että tarvi pakottaa itseään kovin paljon. Päivän ainoa pettymys oli, että se saatanan Civilization -lautapeli ei tullut vieläkään. Kysyin sitten vielä siltä myyjältä Puokkarissa (kun mentiin pelaamaan) että tuleeko tavaraa tällä viikolla ja KYLLÄ, huomenna pitäis tulla, joten mulla on viel tsäänssejä saada se ennen viikonloppua. Tilasin sen kuitenkin viime... keskiviikkoyönä? Joten torstaina se tilaus on ollut niillä. Ja ne uhkaavat, että se saapuis 2-9 arkipäivässä. Asdkalsfjlpaafs.

Mun Pepsi Max (ylläri?) loppui lasista taas. Pakko kai raahautua jääkaapille lolz. Mut joo, ennen sitä. Miksi mulle on siunattu tärisevät kädet ja liian vähän keskittymiskykyä (n. 15s ja ajattelen jo jotain muuta unohtaen kaiken aikaisemman :D)? Ja liian vähän rahaa. Ja loppujen lopuksi liian vähän mielenkiintoa jaksaa samaa asiaa millään hirveellä pässööönillä? Koska muuten oisin varmaan jo rynnännyt ja tyhjentänyt Puokkarin 40k-kamasta :D Siihen pääs yllättävän hyvin mukaan, vaikken ymmärtänyt tietty puoliakaan, mutta siis FoW:n pelaamisesta oli apua. Noppaa osaa heittää kuka tahansa, ja onneks neuvojia riitti kun ei tosissaan hampaat irvessä pelata. Mut siis. Mua 40k:ssa viehätti FoWiin verrattuna ehkä jonkinlainen nopeampi tahti ja aaaaaa noppia :D:D:D:D No ei, ei ehkä ne nopat, mutta jokin siinä sääntöviidakossa kiehtoi.

NYT raahaudun jääkaapille (lolz oon huijannu teitä, on mulla yöpalaks ranskalaisia uunissa lolz). Mulla on uus hame päällä (pakko laittaa heti käyttöön), hyvä mieli ja kohta maha täynnä. Voiko mennä paremmin jos on minä? (Voi, muttei kerrota mulle, ok?) Hyvät yöt, Elina kuittaa!


np: Fear of Domination - Deus Ex Machina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti