Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Pelkoja

Mulla menee niin pelottavan hyvin, lennän niin pelottavan korkeella ja meen niin pelottavan kovaa, että pelottaa. Mulla ei oo mukana turvallisuusvälineitä, ei karttaa kotiin, ei hätäpainiketta. Katoanko pian tutkasta? Syöksynkö maahan huimalla vauhdilla vailla toivoa pelastuksesta? Miten mä selviän, jos tipun?

Just nyt väsyttää. Väsyttää kovin, sillä oon herännyt tänään jo ennen ysiä. Itsestään. Pelottavaa. Oikeasti. Mä en herää koskaan itsestään noin aikaisin, en edes yli kahdentoista tunnin yöunien jälkeen. Ja nyt mä olin nukkunut ehkä kahdeksan tuntia. Mä pelkään just nyt niin helvetisti tulevaa, pelkään nykyistä, pelkään itseäni, että haluaisin taas tehdä epätoivoisen teon ja niellä muutaman pienenpienen pillerin - ja pari kooltaan isompaakin. Se on tää vauhti millä menen eteenpäin. Tää ei voi olla todellista, mä pelkään mitä pinnan alla möyrii. Siellä on aina ollut vain petoja ja pelottavia otuksia. Pelkään kaikkea mahdollista - juuri nyt.


Huimaa. Mun ei pitänyt tulla puhumaan tästä, mutta tässä mä olen. Päivän ylipositiivisuus on kadonnut väsymyksen ja pelon taakse. Musta tuntuu kovin usein, etten oo hallinnassa. Että loppujen lopuksi oonkin ulkopuolinen mun elämässä, just nytkin, irtoan, dissoiluako tämä on? En oo vielä saanut uutta aikaa hoitajilta, luulen et seuraava on lääkärinaika koskien mun kuntoutustuen jatkoa. Sekin pelottaa. Entä jos en ookaan tarpeeksi sairas enää? Entä jos en kelpaa? En mä kykene töihin. En. Enkä opiskelemaan, en en. Mä haaveilen edelleen siitä oikeasta eläkkeestä, mutten taida kelvata siihenkään.

Pelkään putousta, pelkään nousua. Näen jatkuvalla syötöllä unia hisseistä menossa suuntiin jos toisiinkin ilman että voin kontrolloida mitään muuta kuin sen hetken, jolloin nousen kyytiin. Mut kai mä haen jäätelöä, syön jälleen olooni ja meen liian ajoissa nukkumaan? Nukkumaan unieni kanssa. Satan666.

np: Bring Me the Horizon - Can You Feel My Heart?

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa niin tutulta, erityisesti tuo kuva teksti. Olisi kiva jutella enemmän ja tutustua! :>

    VastaaPoista