Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 14. maaliskuuta 2014

This may sound like a prayer but it's not

Tärisen hieman. Pitäisi olla nukkumassa, mutta aivot juoksee. Mietin kuolemaa. Kuolemista. Mietin pitäisikö herättää Eetu ja yrittää puhua. Kaikki ois niin helppoa. Napit naamaan ja nukkumaan, en vain koskaan heräisi enää. Ei sillä, että elämä ois täysin paskaa tai mitään. Mulla on kaikki suht ok. En vain haluaisi jatkaa enää. Kinda scary, eh? Mä oon vaan ollut tässä tilanteessa niin usein, niin saatanan usein, että... en tiedä. Jotenkin tuntuis vaan paremmalta lähteä. Vaikka siinäkin on omat miinuksensa.

Mut tuntuu vaan etten tuu saavuttamaan tässä elämässä mitä haluan. Että mun tsäänssit elämän ja sen saavutusten suhteen oli ja meni, tässä ollaan ja tähän jäädään. Mulla on teräkin tossa, mietin et jos vaihtoehtoisesti vain satuttaisin, mutta se olo meni jotenkin ohi. Ei vaan tunnu siltä, että elämällä ois mulle mitään tarjottavaa. Mä vain... olen olemassa. Se ei riitä. Mä haluaisin tuntea oikeasti. Päästä eteenpäin. Kehittyä. En vain olla.


MAYBE I'LL GO NOW AND GET SOME SLEEP.
WAKE UP AGAIN TOMORROW TO THIS SORROW.

Hyvää yötä ja anteeksi häiriö.

"cause no one else controls"

np: Ghost Brigade - My Heart Is a Tomb

1 kommentti :

  1. voi rakas. herätä eetu, soita kriisipuhelimeen, soita hätäkeskukseen, soita jollekin. älä mee, rakastan sua.

    VastaaPoista