Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Yritän

Aivan hirveä olo. Voisin periaatteessa lopettaa tähän, koska tiivistin kaiken tarvittavan ekaan lauseeseen. No, en lopeta. Oon syönyt vain aamupalan (iltapäivällä) ja nyt mulla ois ruokaa, mutta sen haju on niin voimakas että oksettaa enkä ole vielä pystynyt koskemaan siihen. Vaikka siis ihan hyvää ois tiedossa. Ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa. Tekee mieli oksentaa, mutta onneksi en pysty. Rintaa painaa, hengitys on vaikeaa, on vaikea ajatella straight. Kun käytiin kaupassa, tuntui että leijuin. Käsistä ja jaloista katosi tunto. Irtaannuin kehostani. Olisin halunnut vain vaipua maahan yhtäkkiä enkä nousta enää koskaan.

Maistan ruoasta pieniä paloja. Se tuntuu todella oudolta suussa, en osaa kuvailla paremmin. Onneksi(?) on niin nälkä, että on pakko jatkaa syömistä. Ajattelen kuolemaa, kuolemaa, kuolemaa ja pelkään itseäni. Samaan aikaan haluan mahdollisimman kauas itsestäni, ja toisaalta haluan hakata, lyödä, tuhota, tappaa itseni. Olen epälooginen, ja se ahdistaa entisestään.

Marsut riehuu, leikkii. Otan ne kohta syliin, hellin ja paijailen. Ehkä mäkin saan vähän rakkautta takaisin... Ja hei, on mulla jotain uuttakin. Hihi. Ostin itselleni Lunetten kuukupin :3 Olin toki kuullut kuukupista aikaisemminkin, mutta mieleeni sen palautti Katariinan postaus. Päätin, että onhan sitä pakko itsekin kokeilla, mut vakuutettiin niin hyvin kuukupin hyvistä puolista :) Nyt sitten oon tuijotellut tota tossa pöydällä, pääsee seuraavan kerran kyllä toivottavasti ihan käyttöön. Pakkaus oli suloinen, kuljetuspussukka myös, ja myös ostamassani Lunetten Lempipesunesteessä mukava mieto tuoksu. Lähi-Prisman apteekista nappasin mukaan myös S-Bonukset näistä, joten kannattava kauppa minusta (kuukuppi 29,52€ ja pesuneste 9,44€). Nyt vaan odotellaan pari kuukautta (kiitos e-pillerit) niitä seuraavia juhlapäiviä... Eeeeeh.

Odotan edelleen sitä Civilization -lautapeliä. Argh. Tahtoisin sen jo käsiini!! Sen sijaan oon tyytynyt kahtena iltana pelaamaan Eetun kanssa Flames of Waria. Voitin toisen matsin, yay. Yritän, huomaatteko, ajatella positiivisia asioita. Jotenkin. Vaikka tuntuu että ei pysty ja ei jaksa niin kai se on pakko. Reilu viikko ja lähden Nooran luo. Ton pelin pitäisi tulla viimeistään maanantaina. Sain tänään ihanalta Emma-serkulta kortin Ameriikoista. Ja kohta ne marsut syliin. Tänään yritän ajatella että kuolema ei oo vaihtoehto. Tänään yritän nähdä valoa pimeydessä. Nyt ne marsut.


np: ASTR - Razor

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti