Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 4. huhtikuuta 2014

I'm higher than high


Vastaan Katariinan haasteeseen, ja tällä kertaa osa blogitekstistä tulee käsin kirjoitettuna. Mun käsiala on vilahtanut täällä muistaakseni pariin kertaan, mutta eipä tuo kai mitään haittaa? :3 Näette nyt kunnolla millaista sotkua saan aikaiseksi käsin! Itse kyllä oon kierolla tavalla mieltynyt käsialaani, en tiedä miksi :D::D:D:D Ja anteeksi, että kuvanlaatu on taas... :)


Jatkan tästä kuitenkin vähän vielä. Katseltiin tänään Eetun kanssa vähän tavaroita jakoon. Ei tarvinut oikeastaan edes taistella mistään, mikä oli mukavaa. Leikattiin marsujen kynnetkin, en tiedä miten tuun selviämään siitä yksin mut ehkä löydän aina jonkun apulaisen? Pyörittiin myös Puokkarissa, jätkät taas pelas ja mää katoin.

Huomenna ennenko lähden Nooran luo pitäis ehtiä pestä vielä tuo marsujen häkkikin, ja käydä kaupassa. Ja silti en nuku vielä, apua. Lähinnä on vain nälkä, ei nukuta. Ehkä syön pari leipää ja pakotan itseni nukkumaan? Sounds like a plan. Loppuun vielä kuvina jotain mitä posti toi ♥np: Metric - Twilight Galaxy

6 kommenttia :

 1. onnea söpölle tytylle kämpästä!

  VastaaPoista
 2. oot kyllä hirmukuvauksellinen aina!

  VastaaPoista
 3. oot niin söpö ja kaunis!
  onnea kämpästä <3 oot rohkea nainen. I believe in you!

  VastaaPoista