Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jos nukkumaan ei tänään mennä ollenkaan huominen ei saavu (koskaan)


Muokkaan kuvani hienosti kuten aina ja "itkenverta" ja mulla menee lujempaa kuin kukaan teistä arvaakaan ja jos sattuu se kovettaa mua ja marsut häkissä purisee, ovat heränneet taas, ja mä söin jäätelöä aamupalaksi. Liikaa Pepsiä, sanoo vatsani ja lisää PMMP:tä, sanovat korvani. Hieman voi väsyttää, mutta hyvin jaksaa vielä (hetken). Lisää Pepsiä, liian vähän PMMP:tä.

Pitäisi mennä suihkuun, "pitäisi vaihtaa yövuoroon", pitäisi alkaa pakata loppuja, pitäisi lopettaa Pepsin lipittäminen, pitäisi alkaa käyttäytyä, pitäisi harjoitella nukkumaan kunnolla, pitäisi olla onnellinen ja pitäisi oppia nauttimaan elämästä sellaisena kuin se on. Pitäisi. Pitäisi soittaa huoltomiehelle ja tehdä sille muuttoilmoitus.

Dominionia, Eetun kuorsausta, marsu aivastaa, silmä kutiaa. Odotan postia, vaikka sieltä tulee korkeintaan muistutuslasku. Maya Jane Colesin CD:stä. Lasku hävinnyt, en jaksa ajatella missä se voisi olla tän muuttosiivousrumbasekasotkun takia ja ei vaan kiinnosta. Se on vain vitonen.

Jos vaikka pelais sitä Tropico 4:sta vihdoin. Sitä ennen:

Toivon että matka jatkuu jatkuu vaan, toivon että selviän elämästä hengissä, toivon että jaksan tän muuton, nää muutokset ja kaiken sen paskan joka on myös postiivista. Toivon marsuille pitkää ja tervettä elämää, toivon että jossain vaiheessa pystyn ottamaan kolmannen tuollaisen marsvinin. Toivon että oppisin käyttämään rahaa ja syömään oikein. Toivon parempia päiviä teille, ihanat

np: PMMP - Niina

1 kommentti :

  1. PMMP ♥ jotenkin tykkään kovasti tästä postauksesta. c:

    VastaaPoista