Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Sekavan sekalaiset selitykset

Saatoin valvoa taas. Kello on 5.15, marsut huutaa ja pomppii - ja mä söin leipää ja chilikastiketta. Ok? Ei silmällistäkään unta. Vielä ainakaan. Kai tää näinkin menee. Oon pelannut koko yön netissä Dominionin nettiversion adventurea. Kädet, hartiat ja selkä täysin jumissa tän dataussession takia, mut... Who gare's, oon tainnu sanoo aikasemminki?

Keittiön ikkunan ulkopuolella aurinko nousee. Tavallaan ois just hyvä aika mennä nukkumaan, mut jos käy niinko luulen ni menen vasta lähempänä ysiä ellei Eetu herää tosta koomastaan. Marsut syövät ja juovat, kuuluu mukaisia ääniä :3 Ja purisevat. Mulla on kauhea tarve kirjoittaa, muttei mitään sanottavaa.

AIVAN! Siitä piti kirjoittaa, että mun kirppis sulkee ovensa suurimmaksi osaksi kunhan vain jaksan tehdä asialle jotain. Vaatteet, kengät ja huivit "joutuivat" muuton alta kierrätykseen, niille ei olisi ollut enää tilaa uudessa asunnossani. Asusteet, lävistyskorut ja kirjat sen sijaan ovat ainakin toistaiseksi vielä myynnissä. Saa nähdä kokevatko nekin jonkinmoisen lahjoituksen jonnekin suuntaan. Tai no siis. Lävistyskoruja en ilmaiseksi pois anna millään mutta... Että kiitosta vaan asiakkaille :3

Tuli pitkästä aikaa Paramore-fiilis. Siis. Varmaan neljään vuoteen? Oon mä aina joskus kuunnellut joku riehuu parvekkeella/kolistelee pattereita what? mut siis takaisin asiaan että niin että että että nyt tuli sellainen TAHDON-fiilis. Hmm. Onneksi asia oli helppo korjata :3 Ja kyllä, halusitte tietää.

On ihan jees fiilis kaikesta huolimatta. Vaikka yön tunteina ajatukset heittelehtivät aikaslailla niin still alive nigga. Vois syödä suklaata, hakea juomista, ja... silleen. Pelata ehkä hetken viel ainakin sitä saatanan Dominionia (olin yhdessä kentässä jumissa KAKSI-VITUN-TUNTIA mut sit selvisin jeah täs kaikille meille jotka uskoo ettei elämästä selviä näköjään kaikesta voi selvitä kun vaan yrittää lolz ... väsynyttä paskaläppää anteeksi häiriö).

Tuli myös mieleen tämmöinen:


Höpsökät, tää tyty-ötökkä tykkää teistä ihan hurjana!
And I also want you to know that no matter how bad things get, I'll be there by your side too.


np: Paramore - Emergency

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti