Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 8. toukokuuta 2014

Blood red diamond girl

Hieman parempi päivä? Sain äidin avustuksella lähes kaikki laatikot purettua; osalle tavaroista ei vain löytynyt paikkaa - vielä, ennen sitä kun saan eteiseen vaatekaapin. Ikea, oi Ikea... Ahdistus on ollut tänään suht hallinnassa aamusta asti, toisin kuin eilen. Jouduin lopulta viime yönä nappaamaan pari Opamoxia että sain rauhoituttua - ja silti siihenkin meni reilu tunti sängyssäpyörimistä. Odottelen että iskä ja Otto tulevat asentamaan mulle sälekaihtimet tänne, sit suuntaan taas porukoille yöks. En luota itteeni vielä sen vertaa että uskaltaisin jäädä tänne.

Mut huomenna on pakko. Tai siis. Matkataan Milkan ja Petrin ja mahdollisesti joidenkin muiden kanssa vähän istumaan iltaa. Milka on ihanin ja lupas tarjota pari kun kerroin olevani köyhä sika. Ja maanantaina Sivoska uhkas karata Tampereelta tänne Lahteen. Asia: ei vielä varma. Mutta toivotaan. Kyllä se aina vähän piristää kun on seuraa kun että yksin pyöriskelee paskoissa fiiliksissä. Tiedän tosin, että seura myös väsyttää, mutta. On se sen arvoista, eiks?

Ja onhan sunnuntaina äitienpäiväkin! Mä yritän kovasti keskittyä positiivisiin ja iloisiin asioihin vaikka jossain takaraivossa asustaa pelko ja kuolemanhalu ystävineen. En mä väitä, että tää päivä ois ollut ahdistukseton, ei, mutta - jotenkin julmaa sanoa - se on ollut niin pientä, sellaista "normaalia", että siihen on jo turtunut. Nytkin pelottaa, että ahdistus kasvaa, kun rauhoitun paikalleni istumaan. Ja tuo pelko on pahin, sillä kun alkaa pelätä niin alkaa varmasti ahdistaa. Vittu. Yritän siis pitää ajatukset esim. tässä tekstissä kunnes Otto ja iskä saapuvat - toivottavasti pian.


Lahti on tänään sateinen, harmaa ja raskas. Onneksi kun kävin kaupassa (Milka mä ostin niitä maissilastuja yyh ;_____; ♥) oli vielä ihan siedettävä ilma. Ja paprika unohtui, anteeksi marsut. Haluaisin kämpän nopeasti lopulliseen kuosiinsa että voisin tehdä kämppäpostauksen nyyh. Videotakin voisin tehdä, onko teillä ideoita? Voisinkin ihan yleisesti heittää tohon loppuun isolla kyssärin et mitä toivoisitte. Ja jos oisitte ihanianananannananananna niin vastaisitte, ok? :3

Mut joo, tosiaan, ennen kämppäpostausta ois hankittava ne pari jakkaraa, lamppu, kehys taululle, vaatekaappi ja mahdollisesti matto(ja). Aah, materialismionnea! Ja nyt valitan koska nälkä. Oon syönyt aamupalaa joskus seiskan aikoihin. Sen jälkeen oon syönyt neljä suklaakarkkia ja ... juonut lattejuomaa. Tavallaan oon ylpeä itsestäni, jos vaikka laihtuisin jos jatkan samaa mallia? Illalla vain ruokaa napaan, ja aamupala ja iltapala, mut että päivän vetäisin vähemmällä. Kun enhän mä paljoa kuluta paitsi tuolia tässä kun perseelläni istun :C

Päätä alkaa vähän särkeä. Ehkä se on tää ilma + pieni nälkä. Kaihdinasentajani saapuvat onneksi kai kohta, sit viedään tyhjiä laatikoita ja roskaa pois täältä niin että saan vähän tilaa. Tai nyt tääl on sellain meno että keskellä lattiaa ja yhen kirjahyllyn/kaapin edessä on kauheet kasat tyhjiä tai puoltäysiä laatikoita. Vittu ko ois tilaa ;_____; Ajattelin kyllä että vois ihan oikean kirppispöydän varata. Siinä ois mulle vähän tekemistä ko päivittäin kävis oikomassa vaatteheisia omalla pöydällään :3 Ja mul on kutina et isommat vaatteet vois mennä vähän paremmin kaupaks ko ihan "normikoot"? Mut joo, nyt lopetan koska saan vieraita ja tääl haisee taas röökille fuck (ja siis se en ole minä!). Et vähän parempia aikoja teillekin :3!

HEITELKÄÄS IHANAT SIIS SITTEN POSTAUSAIHEITA ILMAAN!
KIITOS KAUNIS ja ne perunat ja nauriit ♥

np: The Pretty Reckless - Waiting For a Friend

1 kommentti :

  1. Sitten kun kämppä on valmis niin siitä videota kanssa! Ja videota myös sun marsuista ja jostain syystä haluisin ihan sikana nähä sulta vaatepostauksia! Asukuvia ja asustekuvia ;_; ♥♥♥ Jihiii perjantaina sitten enemmän tai vähemmän kuulina kökkimään ihmisten ilmoille!

    Ps Älä ikinä yritä vastustaa maissilastujen voimaa!!!!!

    VastaaPoista