Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 1. toukokuuta 2014

Everyone knows I'm right about one thing

Mulla on hyvin paha olo. Huomenna hoitajien tapaaminen. En tiedä mistä aloittaisin, mitä kertoisin, mitä jättäisin kertomatta. En haluaisi puhua kellekään, tekisi mieli perua tapaaminen ja maksaa kallis sakkomaksu. En haluaisi valehdella, en kertoa totuutta. Ei mua voida auttaa, pakkoajatuksenkaltaisia kroonisia ajatuksia ei noin vain poisteta; ei halua kuolla, ei pelkoja, ei halua viiltää ja päällimmäisenä kuitenkaan sitä suurta tahtoa kuolla. Pelkään itseäni, pelkään muita. Pelkään kaikkea ja ahdistaa, ahdistaa niin paljon että tahtoisin vain oksentaa kaiken pois, itseni.


Jos vain itsensä voisi kääntää ympäri, hylätä ympärikäännettynä tienvarteen ja kadota. On vaikea hengittää, ja on vieraitakin. Tuntuu oudolta, ja olen tänään harvinaisen ruma. On vaikea keskittyä kirjoittamaan, ajatus katkeilee. Tahtoisin vain huutaa ja tuhota. On niin vihainen, ei, ei vihainen, vaan rauhattoman epävakaa olo. Pitäisi oikeasti ottaa Opamoxia, mutta ei, en ota. En ota jos en saa ottaa niitä kaikkia, kaikkia ihania pillereitä pieniä, soikeita ja pyöreitä. Väsyttääkin.

Ja silti mä hymyän, lymyän kulissini takana. Kukaan ei tiedä mitään, kukaan ei näe miten pahasti mä oikeasti hajoilen. Vaikka oikeasti mä haluaisin vain huutaa ja tuhota, huutaa ja tuhota. Lyödä ihmistä, veitsellä, selkään, mahaan, kasvoihin, kunnes ne ymmärtäisivät että mä olen niin sairas ettei mua voi korjata. Kunnes ne tarttuisivat veitseen ja löisivät minua, veitsellä, selkään, mahaan, kasvoihin, kunnes kuolisin haavoihini. Mutta enhän mä niin tee. Enhän mä niin tee. Enhän.

np: BANKS - Before I Ever Met You

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti