Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 5. toukokuuta 2014

Hold your breath and count to ten then fall apart and start again


Mulla on niin paha olla. Se on ehkä ainoa asia mikä pyörii päässäni. Paha, paha olla. Musta tuntuu, että kuulen harhoja, vaikka ne saattaa olla vain vieraan talon vieraat ja oudot äänet. Mä aion huomenna kävellä psykiatrian polille, koska mulla ei oo sairaanhoitajieni numeroita uudessa puhelimessa ja se lappu on kadonnut jonnekin muutossa. Mä aion hakea apua, aion, ellen kuole ennen sitä. Mutta mä lupaan yrittää selvitä huomiseen. Mä en jaksa enää yksin, mä haluan lisää lääkettä, mä haluan päiväpolin tai osaston, mä haluan apua. Viemäri, noiden äänien täytyy olla viemäri, vaikka se kuulostaa apua huutavalta naiselta. Mä en jaksa enää. Mä haluan pois. Auttakaa. Jos vain selviän huomiseen. Jos vain saan apua. Jos vain.

np: Placebo - English Summer Rain

2 kommenttia :

  1. Kyllä sä selviät huomiseen! <3 Se on vaan viemäri, mustakin se välillä kuulostaa ihmisen ääneltä/huudolta. Tai no. Ainakin toivotaan, että se on vaan viemäri. D:

    VastaaPoista
  2. Kyllä jaksat, mäkin lupasin juuri jaksaa, vaikkei enää pitänyt..ja sulla on onneksi nyt lyhyt matka avun luo, mikäli oon oikein lukenut aiemmat kirjoituksesi. Kun samoilta kulmilta ollaan :) . Jaksat jaksat! Jaksetaan yhdessä jookos..? Vaikka kuinka paino yrittäisi painaa meitä lattiaa vasten, niin, ettei enää koskaan päästäisi liikkeelle. Yritetäänhän. Voimia <3

    VastaaPoista