Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

I'm so glad that I'm an island now

Mä yritän selvitä. Mä yritän. Maksoin laskut ja ekan vuokran. Just nyt ahdistus on hetken ollut rauhassa paikallaan ravaamatta suuntaan ja toiseen jatkuvasti - ja erityisesti kiipeämättä ylöspäin. Lupasin hoitajalle, et laitan kirjoja hyllyyn. Sen sijaan pidin marsuja sylissä ja soitin äidille itkupuhelun etten saa tavaroita itse paikalleen. Onneksi äiti tulee kai huomenna töiden jälkeen auttamaan. Halu kuolla, se ääni päässä joka huutaa, on suht hiljaa, vaikka enhän mä kai pääse siitä koskaan eroon. En koskaan, sanovat kaikki. En ennen kuin kuolen.

Nyt mulla on saatanan vähän rahaa, alle neljä euroa per päivä, mutta ajattelin silti ehkä mennä Milkan ja Petrin kanssa istumaan iltaa perjantaina. Sitten 22. päivä tulee taas hieman rahaa, vakuutuslasku ja yksi muistutus maksetaan silloin - ja rahaa pitäisi muka jäädä blogimiittiin ja siihen, että menisin Emin luo takuttamaan tukan. Ei helvetti. En oo varma mistään just nyt, en mistään muusta ko näistä oloista. Auttakaa mua, pelastakaa mut, ja vittu - antakaa rahaa.


Joo. Paskat kaikesta, mä lähen taas porukoille yöks itteeni turvaan.

np: Metric - Empty

1 kommentti :

  1. Tekee pahaa, kun sulla on noin paha olla, tulee olo että haluaisin auttaa jotenkin :( ei voi muuta oikein sanoo kun voimia ja koita jaksaa! <3

    VastaaPoista