Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 12. toukokuuta 2014

Kiitos ja anteeksi

Sivoska on lähtenyt ajamaan kohti Lahtea. Mä kuvasin teille aamulla ennen seitsemää videon mun arvista. Oon tyhjentänyt yhden laatikon sisällön vitriiniin ja vienyt roskat. Aion pelata, koska en tiedä oikein mitä tekisin. Pitäisi soittaa kai isännöitsijälle että oon muuttanut, mutta. Ahdistaa. Mulla on päällä se valkoinen pitsihame ja näytän läskiltä. POSITIIVISTA KAIKKI. Kurkistin huoneeni ovelta miltä täällä näyttää → sotkuiselta. Anteeksi vain Sivoska :(

Mutta itse videoon. En tosiaan halua kannustaa ketään viiltelemään, päinvastoin, toivon että joku nähdessään mun aikaansaannokset toteaisi tarvitsevansa apua / haluavansa lopettaa / ettei halua aloittaa. Tajusin juuri, että unohdin esitellä mun olkavarren arvet kokonaan, mutta samaa shaibaa sielläkin on: isoja ja paksuja, sekä paljon myös pienempiä. Mutta joo. Ehkä ymmärsitte mitä ajoin takaa ilman että näitte niitä. Rakkaat, älkää tuhotko itseänne! ♥ PS. Anteeksi että oon väsyneen (ja muutenkin aika hehkeän) näköinen :(


Ne jotka eivät katsoneet videota: on taas kysymys/vastauspostauksen aika!

PYYDÄN NÄIN LOPUKSI ESITTÄMÄÄN KYSYMYKSIÄ MINULLE!
Aihe vapaa, mutta asiallinen. Eiko.

PSST. Lopuksi vielä:

np: Clean Bandit - Rather Be (feat. Jess Glynne)

8 kommenttia :

 1. Milloin sairastuit masennukseen? Mikä oli syy ensimmäiselle viillolle? Mistä eläimistä tykkäät? Mitä eläimiä olet omistanut elämäsi aikana? Kerro lempi eläinrotujasi. Lempibändi? Lempi tv-sarja? Syy sille minkä takia aloit bloggaamaan? Kuinka isot venytykst sulla on korvissa? Lempi lävistyksesi? Lempi tatuointisi? Minkälaisista ihmisistä pidät?

  Oh god en keksi enempää kysymyksiä. :D

  VastaaPoista
 2. Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja sulla on tosi kauniit silmät (:Pärjäile !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, väsyt silmät ja silti sanot noin, kiitos! ;__;

   Poista
 3. Mainitsit tuon ison reiden arpikudoksen olevan tunnoton, ja osa noista käsivarren arpeutumista näyttää tosi syviltä, onko niissä jotain tuntohäikkää tai muuta vaikutusta ihon hermoihin?

  VastaaPoista
 4. En vaan ymmärrä tota video arvista logiikkaa... Ei sillä - en viitsi edes katsoa sitä, kun kerran itse jo hehkutit kuinka leveitä, pahoja, mitälie ja joku paikka jopa unohtui. En vaan usko, että ketään sairasta tuo KANNUSTAA lopettamaan! Harvoin kuulee keltään akuutisti itsetuhoiselta, että toisen haavat tai arvet auttoivat lopettamaan. Etsiväthän sairaat anorektikot/pro anat netistä aina vaan sairaampaa thinspoa. Samaten monet itseään viiltelevät ovat erittäin mieltyneitä toisten viiltelykuviin/videoihin ja tarinoihin paikkauksesta ja verestä jne. Et voi sanoa, että videosi auttaa ketään kuiville verenvuodatuksesta, koska et itsekään ole siitä eroon päässyt ja viimeisenä nyt varmaan kenenkään arpien vahtaamisella, itsehän olet sanonut pitäväsi niistä ja pitäväsi ne esillä.

  Jos tosissaan olet normaalia älykkäämpi ihminen psykologisten testien perusteella (ask.fm) niin on aika kumma, että uskot tuollasen perustelun uppoavan toisiin ihmisiin. Sinuna miettisin todellisia asioita(ni) arpivideon sijaan. Itsensä viiltely ei ole normaalia, mutta miksi sä jaat tätä sairaskertomustasi julkisesti netissä kaikilla arvilla, lääkkeillä, harhoilla, diagnooseilla, osastoilla ja muilla hullun (ha ha!) hurjilla seikkailuillasi? Tajusin jostain merkinnästä, että olet jo oivaltanut tarvitsevasi huomiota, mutta netti on siihen väärä paikka. Tätä voi lukea kuka tahansa, ottaa vinkkiä ja mallia, ihan sama vaikka sanoisit, ettet sitä halua. Tämä blogi kaunistelee kuolemaa ja ties mitä muuta, mutta pahinta siinä on se, että tämä kaaoskone sairastuttaa muita. Luulisi senkin merkitsevän jotain, jos yhtään välität tulevaisuuden maailman tilasta.

  En tosiaan hauku sua, vaikka tietenkin tää varmaan siltä kuulostaa. Ois hirvittävää olla joku sun läheinen, koska vaikka tiedän susta vaan tän blogin ja muut julkiset oheistuotteet, oot omien juttujesi perusteella pääteltynä suunnilleen yhtä varmassa kuoleman vaarassa kuin joku saattohoitopotilas. Pirteämmät postauksesi saavat enemmän ja kivoja kommentteja, mutta näitä postauksia on suunnilleen kerran kuussa, seuraavassa jo sitten kirjotteletkin terä valmiina mainiten tietenkin, että viiltelytila on jo lopussa. En vähättele sairauttasi, mutta kritisoin tätä vastuutonta nettikäyttäytymistäsi. Huomiohuoraksi haukkuminen on naurettavaa, jokainen jolta löytyy lääkärin tekemää faktaa ja dokumenttia on jonkun muun kuin itsensä mukaan sairas. En usko että kukaan epäilee sun sairautta, mutta järkyttää kuinka siirrät pahaa oloa eteenpäin, suluissa ajatusesimerkki: muille sairaille ("eivät nämä arpeni ole mitään... tuskin erottuvat..."), läheisillesi ("pelkään Elinalicen kuolemaa") ja jopa minulle tuikituntemattomalle randomille. Aina voit sanoa, että "ei tarvitse lukea :)))))))))" ja se on ihan totta, mutta unohditko että tänne eksyy aina uusiakin ihmisiä? Vahinko on jo tapahtunut. Se on aivan sama lopettaako tämä lukija tai kenties minä. Sairaana on sitäpaitsi vaikeaa päästää irti sairastuttavistakin asioista, tiedät kai. Toivottavasti pro_viiltely tai mikä vaan pro_skitsofrenia joka tarjoaa mielensairautta elämäntyylinä tuomitaan tulevaisuudessa yhtälailla kuin se kirottu pro_ana. Pyydän vain vastuuta. Et sairastuttanut juu mua, mutta ruokit näitä sairauksia suuremmalla mg-määrällä kuin lääkkeistäsi ikinä saa. Älä toivo kuolemaa vaan hae apua!!! Tai jos toivot niin lopeta jo sillä mässäily. Tuskin heräät tosta tilastasi koskaan ja se kertoo kyllä tosissaan jostain muusta kuin korkeasta älykkyydestäsi. Olen puhunut - muista vastuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestäsi, mun pää lyö nyt tyhjää. ehkä oon tyhmä, ehkä vain tunneälykkyydeltäni kyvytön. mutta, ymmärsin pointtisi? toivottavasti se riittää.

   Poista
 5. Itsellä on arpia myös vain vasemmassa kädessä ja ne on hieman pienempiä sinun jälkiisi verrattuna mutta meh:/ samaa mieltä olen myös tuosta että "en kadu koska ei se auta" asian kanssa.

  Koskaan apua itselleni en ole jaksanut hankkia kun ei ongelmistani muut tiedä kun vain toinen siskoni koska luulen häntä ymmärtävän kaikista parhaiten kun itse on kokenut kaikkea hirveämpiä asioita kun minä mutta en minäkään kauheasti paljoa paitsi jäänyt.. . Minun elämä on jo oikeastaan mennyt siihen että en juurikaan enää välitä mistään että mitä minulle voisi tapahtua, mitä läheisilleni voisi tapahtua, mitä ystävilleni voisi tapahtua tai mitä ne ajattelisi jos vaan katoaisin.. Mutta en edes jaksa välittää tai jaksa ajatella että välittäisin.. kaikki on vaan mennyt niin rajalle että voisin nytkin vain mennä ja heittää aivot seinille (mutta) {en jaksa} tuntuu että en olisi edes elossa että liukuisin vaan virran mukana silmät sidottuna odottaen millon pää osuu kiveen ja kaikki katoaisi. Mutta jotenkin lohduttaa lukea kuinka paljon sinä kuitenkin vielä välität ihmisistä ja asioista aivan älyttömästi ja ajattelet ja mietit vaikka jotkut ajatukset olisikin vääriä.. Ja se viiltely juttukin.. En edes tee sitä enää sen takia että olisin koukussa siihen vaan ihan tylsyyteen ja yms. Alkoholi, lääkkeet, viiltely.. Mikäs siinä.. Ei juuri enää liikuta kun parikertaa on ottanu osumaa porukoilta.. Sori ku tulin tälleen paskasti yhtäkkiä kertomaan pikku palan paskasta elämästäni.. Tässä ei juuri kysymyksiä ollut, anteeksi siitä:/ +"elän vaan vaikka vittuillakseen" #YouOnlyDieOnce

  VastaaPoista