Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 15. toukokuuta 2014

Kuvia vs. vastauksia vs. kuvia


MILLOIN SAIRASTUIT MASENNUKSEEN?
- Tarkkaa vuotta ei osaa kukaan kai sanoa. 2008 hakeuduin hoidon piiriin, mutta olen mielestäni ollut masentunut ainakin 15-vuotiaasta, siis vuodesta 2005, asti.

MIKÄ OLI SYY ENSIMMÄISELLE VIILLOLLE?
- En muista kunnolla, ehkä se oli sellainen "kokeilen" -teko. Paha olohan mulla on täytynyt olla.

ONKO VIILTELYLLÄNI OLLUT MITÄÄN VAIKUTUSTA HERMOIHIN JNE./TMS.?
Tähän en haluaisi nyt vastata. Sillä ei ole ollut muuta kuin että isoimmat arvet ovat tosiaan tunnottomia. En sano enempää.


MISTÄ ELÄIMISTÄ TYKKÄÄT?
- Pidän oikeastaan kaikenlaisista eläimistä. Kaikki perus kissat, koirat, jyrsijät... ah! Hevosista en pidä :( Oon mielestäni todella eläinrakas, on sitten tietty esim. koirarotuja joita en itselleni ottaisi, mutta muilla saatan niistä pitää silti. Paljon on tietenkin eläimen luonteesta kiinni, että kuinka paljon siihen ihastuu :3

MITÄ ELÄIMIÄ OLET OMISTANUT ELÄMÄSI AIKANA?
Porukoilla oli cavalier kingcharlesinspanieli ("Kulkuri") kun olin ihan pieni, mutta sille kävi sitten vähän huonommin kun karkasi ja joku ajoi sen päältä :( Oiskohan ollut 2007 kun perheeseemme hankittiin basenji, koirapoika siis, nimeltään Joona. Mulla on ollut sen lisäksi kuusi kesyrottaa ja tällä hetkellä nuo kaksi marsua.


LEMPIBÄNDI?

No perus olis että linkkaisin tähän mun last.fm:n... Mutta voisin ihan luetellakin pari tän hetken lempparia! Elikkäs Djerv, The Pretty Reckless, BANKS, Metric ja Stam1na. Hyviä ikisuosikkeja on mm. Linkin Park, Before the Dawn, Placobo, Soap&Skin ja Pää Kii. Apua, kamalan vaikea sanoa :(

LEMPI TV-SARJA?

En katsele hirmuisesti televisiota (eli siis en juuri oikeasti ollenkaan). Mulla ei ole edes moista vehjettä, enkä koneeltakaan juuri katsele. Stargate SG-1 on vitun kova. Supernatural, Skins ja Doctor Who myös noin esim. Mutta tosiaan katselen tosi harvoin ja silloinkin yleensä hyvässä seurassa, en yksinäni osaa jotenkin.

LEMPI LÄVISTYS?
Septum ja medusa! Tarviiko tähän laittaa perusteluja? No, ne on vaan jotenkin... söpöjä! ♥

LEMPITATUOINTI?
Omat tatuointini tietenkin >:3 Kjeh, tulossa vielä lisää, joskus sitten kun saisin aikaiseksi... Ja kaikkea.


SYY SILLE, MIKSI ALOIN BLOGGAAMAAN?
Hmm. No, mä olin pitänyt pitkään salattua livejournalia, ja päätin vaan eräänä tylsänä päivänä kokeilla tätä ihmeellistä bloggaamista. Ja siihenhän jäi koukkuun, ohops! Eli ei sen ihmeellisempää syytä.

KUINKA ISOT VENYTYKSET SULLA ON KORVISSA?
18mm. Joskus kun tulen rahoihini (eli ehkä n. 3287935 vuoden päästä), eikä ole mitään tähdellisempää ostettavaa tms. niin voi olla että kokeilen venyttää vielä → 20mm.

MINKÄLAISISTA IHMISISTÄ PIDÄT?
Apua! Pidän aikalailla monenlaisista ihmisistä ja musta mulla onkin aika laaja kirjo erilaisia ystäviä ja kavereita. En oo ronkeli :D:D::D Ihmisissä mua viehättää aitous ja huumorintaju. Luonteesta se lähtee, mut täytyy myöntää että sen verran oon ulkonäkökeskeinen etten haisevien ja mystisen ulkonäön omaavien kanssa esim. lähde heti jutskaan. Tavallisenerikoisenihanat ihmiset ovat mieleeni! :DD Möhhöhöhöhöhöö.

np: AlunaGeorge - B Ur Boo 

7 kommenttia :

 1. Apua XDDDDDDDD mikä edustusotos!

  VastaaPoista
 2. Ja heti perään kerrot ettet kauheen mystisen näkösten ihmisten seuraan hakeudu..... :D:D sure!

  VastaaPoista
 3. Oih! kindermunat on parhaita :P Paitsi ite oon saanu nyt viime kuukausien aikana ihan paskoja leluja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! joo! paitsi VIHAAN kun nykyään ne lelut on oikeesti ihan tylsiä vaikka verrattuna siihen kun oli itse vielä ihan skidi. saati sitten sillon ko porukat oli nuoria, oon nähny niitä sormuksia ja kaikkia ja lapsena ainakin ne oli niiiiiiin ihania ;___; elämä on epäreilua :D::D:D::D

   Poista
  2. Paitti se hyrrä oli aika cool! Mulla oli eilen koulussa mukavaa sen kanssa kun piirtelin,käkkyröitä papereihin XD

   Poista