Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

"Turha sun on sitä sanoa ääneen, kukaan usko kuitenkaan"


"Se on vain tuo muutto mikä sua ahdistaa." Mä en jaksa sanoa mitään. "Sä näytät kovin väsyneeltä, ihan kuin nukahtaisit siihen just nyt." Mä en jaksa sanoa mitään. Mua itkettää, mut itku ei tuu. "Laitat vaan kämppää järjestykseen niin se ahdistus helpottaa samalla." Sanon että kuolema-ajatukset pelottaa. Kerron, että ne on alkaneet 15-vuotiaana. Kerron että mun ahdistus on iältään ikivanha. Että oon tosi väsynyt, mutten sillä tavalla että nukuttais. Ahdistus kasvaa, musta tuntuu et mun pää räjähtää, ja sanon sen. "Ehkä se nyt ei kuitenkaan räjähdä." Toinen hoitajani soittaa mulle ensi tiistaina (toivottavasti). Se on poissa nyt, ja tällä toisella kellä kävin on kalenteri täynnä loppuviikon osalta ja sit se jää lomalle tai lomautukselle. Lääkäri on lomautettu. Mua itkettää lisää, itku melkein tulee, mut vain melkein. Mä en jaksa enää. Nyt itku tulee.

np: ASTR - Hold On We're Going Home

1 kommentti :

  1. Tämä lääkäri- ja hoitajasysteemi kusee nyt pahasti tuolla missä käydään, kaikkia on lomalla ja lomautettu ja aikoja saa metsästää ja niitä ei sittenkään saa. Tsemppiä, pikkuinen, kyllä me selvitään. <3

    VastaaPoista