Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 28. kesäkuuta 2014

4 x 4

Kello on tasan kuusi aamulla. Mun pitäis kai nukkua vihdoin. Oon raapinut jalkaani säälittävän (kipeän) naarmun esineellä x helpottaakseni ahdistusta (toimi - hetken, eli noin tunnin verran). Nyt ahdistaa, harkitsen ottavani Opamoxia että a) ahdistus katoaisi ja b) nukkuisin, mutta en tiedä koska jaksaisin herätä sen jälkeen - en tiedä kyllä muutenkaan. Mä oisin halunnut vain vähän verta... On hieman tyhjä olo.


Mä kuulen outoja piippauksia, näen outoja heijastuksia, piip, piip. Pelkään harhoja, pelkään tajunnan hämärtymistä - turhaan kai, mut se ei vie pelkoja pois. Mä haluisin oksentaa tän kaiken pois; sen sijaa yösöin (se lihottaa) ja haluaisin oksentaa sen kaiken pois. Mä oon huono ihminen. Inhoan itseäni, inhoan. Mut kai vois nukkua kun nukuttaa (vihdoin). Eihän se fiksua ole, mut kai se on fiksumpaa ko valvoa. Ehkä. En tiedä.

np: nothing

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti