Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Asiaan liittymätön otsikko

Hiukset märkänä suihkusta. Eetu makaa mun sängyssä ja lukee jotain Flames of War -kirjoja. Oon nukkunut tänään enemmän kuin ollut hereillä, ja kävellyt enemmän kuin istunut perseelläni. Musta on ollut mukava huomata, että vaikka kirjoitan paskasti ja paskaa mulle on siunaantunut taas muutama lukija lisää ♥ Oon tänään shopannut Eetulta lainaamillani rahoilla uudet bikinit (lol wow), huomenna koittaa rahapäivä ja takaisinmaksun aika. Lisäks oon pelannut The Wolf Among Us -peliä, aivan vitun paras! Torstaina Sivoska tulee Lahteen ja mennään mun porukoille yöks; ehkä saunotaan, ehkä uidaan mut ainakin syödään! Onneks torstaiks on luvattu hellettä eikä tätä vesisadetta. Lauantaina Liisan kanssa hulluusreissulle Heurekaan, hihi :3!

Olot on mitä on. Luulin et mulla on tällä viikolla hoitajan tapaaminen mut ei ole, ei ole. Luulin tosiaan, et ne ois kahden viikon välein, mut näköjään mulla onkin aina joku about kolmen viikon tauko. Vituttaa. En oo edelleenkään varma kauan haluan jatkaa tätä. Elämää. Tekis mieli epäillä lääkitystä, mut ei tätä kai saa lääkitykselläkään pois. Saako mitenkään, who knows... Ikkunasta paistaa Skanskan mainosvalo nostokurjessa ja mä mietin - kuten aina melkeen täällä omalla kämpällä ollessani - kuolisko sitä jos hyppäis viidennestä kerroksesta alas.

Joo. Ahdistaa aika runsaasti, onneks Eetu on täällä. Haluaisin osata puhua tästä, mutten osaa kuin kirjoittaa. Eikä näitä voi näyttää kenellekään kuin teille siellä jossain tarpeeksi kaukana, näyttöjenne valossa dataaville. Oon pitänyt ihan liian huonosti yhteyttä keneenkään, ei vaan ole mitään sanottavaa, mitään kerrottavaa. Ei mitään mukavaa, hauskaa, kivaa. Vastaan kysyttäessä, että menee ihan hyvin, koska mulla pitäis mennä. Ja koska en oikein tiedä miten mulla menee. Jos tahtoo kuolla, ajattelee sitä päivittäin, usein, liian usein, voiko silti mennä hyvin? Onko kaikki ok, jos tahtoo kadota ja lopettaa elämänsä.

Seura ei auta, ei hauskanpito. Ne saattavat hetkeksi viedä ajatukset muualle, mut lopulta ne vain väsyttävät mua ja saavat mut entistä helpommin vaipumaan ajatuksiini. Sunnuntaiyö porukoilla oli yhtä helvettiä. Ajatukset pyörivät, juoksivat kohti kuolemaa ja mä pelkäsin niin saatanasti että tää on nyt tässä. En mä halua kuolla vanhempieni vierashuoneeseen. En edes minä oo niin huono ihminen. Huono ihminen kylläkin, oi, erittäin paska, mutten ihan niin tunteeton. Ei, mä tekisin sen ihan muualla.

Ja nyt tekis mieli alkaa spekuloida taas, mut Eetu tahtoo nukkua ja mua ei väsytä ja ehkä palaan vielä taas valvomaan yötä ja kirjoitan lisää, ehkä en. We'll see.


np: Sandhja - Goddess of the Sea

4 kommenttia :

 1. Mun mielestä kirjotat niin ihanan aidosti, etkä yhtään paskasti! (:
  Koita jaksella, elämä on aika paskaa mutta eiköhän me tästä selvitä joten kuten..<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, paskaahan tää, mut pakko on kai sinnitellä ://
   kiitos! ♥

   Poista
 2. Oon lukenut sun blogia jo pitkään, mutta mulle on edelleen epäselvää: kuka on Sivoska? :D

  ...kuolisko sitä jos hyppäis viidennestä kerroksesta alas.

  Luultavasti, tai sit vois käydä niinkin paskasti että neliraajahalvaannut tai susta tulee vihannes tms. Että en suosittele koittamaan. Tai tekemään muutakaan vaarallista .__. Tahdon uskoa että sun olo vielä jonain päivänä helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivoska on eräs rakas melkeen-tampere-tyty :D Sivoska on lempinimi (kjehkjeh), koska mun pitää erottaa kaikki miljoonat tuntemani Noorat jollain tavalla :D:D::D:D:D

   Poista