Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 3. heinäkuuta 2014

4, 3, 2, 1, 0

Kuten jotkut ovat ehkä huomasivat, ja jotkut ehkä arvasivat, ei se ulkoasu ihan sellaiseksi jäänyt kuin aluksi ajattelin sen jäävän. Nyt olen taas hieman tyytyväisempi! On se vaikeaa... Mutta joo, niin siinä on taas käynyt että kello tulee aamuviisi ja mä kukun ylhäällä edelleen. Lisäilin tuonne sivuun pari kuukauden kestävää kyselyä, arvostaisin vastailua! Ihan ylhäällä on perus anonyymi vai listalukija -kysely, ja hieman alempana kysely lukijoiden voinnista noin mt-ongelmien suhteen (idea pöllitty, hihi :3). Mä nimittäin pidän erittäin paljon kaikennäköisistä tilastotiedoista yms., joten vastailkaalpa suurin joukoin niin hihkun innosta (en teidän mahdollisten ongelmienne vuoksi (siellä on se "elämä hymyilee" -kohtakin), vaan koska PALJON TILASTOTIETOA UUH!).

Äsken pakotin Eetun tekemään mulle läskityshampurilaismättöä, koska yksinkertaisesti vain HIMO. Vähän ehkä myös nälkä, mut lähinnä teki vain mieli sellaista. Yritin btw pelata sittenkin Borderlands 2:sta, mutta jumalauta jostain saatanan syystä nyt katosi MUN koneesta näytönohjaimen ajurit (en muista kirjoitinko siitä, kun ne katosivat Eetun läppäristä ääniajureiden kera, ja jouduin korjaamaan tilanteen?). No, helpostihan se oli korjattu nyt kun tiesi mitä teki. Mutta. Eipä innostanut kokeilla uudestaan tekeekö mokoma saman kun kokeilen käynnistää peliä. Simskin jäi ton takia vähän kesken, ja olin niin innoissani taas näistä blogin pikkuisista muutoksista etten pystynyt keskittymään pelaamiseen vaan piti ladata blogin etusivua uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja todeta "kuinka mahtavan ihana se onkaan, ah, olen taitavista taitavin, oi ja voi, oon paras, se on niiiiiiiiiiin nätti, oih!"... Ja silti en oo 100% tyytyväinen. No, onko naiset vittu koskaan haha.


Mut joo. Asiaa (melkeen): nää hoitajat tääl psykoosityöryhmässä on ekat oikeestaan jotka on alkaneet miettiä mun oireistoa lapsuuden traumojen kautta. Tai siltä se vaikuttaa musta. Kysellään et minkä ikäinen Elina on milloinkin kyseessä ja äänessä. Mietitään et mitä tapahtui silloin kun olin nuorempi jne. Tavallaan pieni mindfuck; miksen oo ite tajunnu? Koska oon salaa jossain sisällä aina "halunnut syyttää lapsuuteni tapahtumia". Mut. Eihän niin saa tehdä? Mullahan oli ihan hyvä lapsuus, eiks? Oikein hyvä. Toisaalta pelottaa, koska mietin et jos mut onkin diagnosoitu väärin. Jos en olekaan koskaan ollut psykoottinen. Jos oon kuvitellut kaiken. If it's all in my head. Ois aika... ironista?

Oishan se toisaalta helpotus että en oiskaan skitso, mutta. Kyllä siinä hetkeks katoais elämältä pohja. Viis, kuus vuotta oon ollut siinä uskossa ja nyt jos... Epäilen kyllä, mutta JOS. Ja jos multa vietäis skitsous "pois"... Miten kävis Kelan kanssa? Miten rahat? Mitä ja miten ja miksi ja apuapaufioafsofoagfa. Tavallaan siis pelottaa, että sitä dissosiaatiohäiriötä aletaan tunkea mulle psykoottisuuden tilalle. I'm comfortable with being schizophrenic, and not okay with anything else.


Mulla menee taas vähän liian kovaa, kohta tipun kovaa ja korkeelta suoraan sänkyyn. Tai sit en. Who knows, mä en ainakaan. Vielä. Aika näyttää. Netti alkaa näköjään taas pelleillä, en tiedä mikä sillä on, se katkes varmaan (KAUHEETA!) kymmeneks minsaks tossa keskellä yötäkin. Hmm. Elämä ilman nettiä ois kyllä. Mietin tossa yöllä sitäkin, et miten suuresti oon koukussa tietokoneeseen ja nettiin. Siellä on lähes kaikki mun sosiaalinen elämä. Netissä mä oon ees vähän jotain; joku kommentoi joskus mun tekstejä tääl blogissa ja voin muutenkin tuntea et jotain kiinnostaa, vaikken tietenkään saa siitä mitään takeita.

Mietin myös, et monelle sivustolle tms. oon rekisteröitynyt. On livejournal, tää blogger, facebook, tumblr, ask.fm, last.fm, youtube ja muutama (kymmenen?) muu(ta). Kaikilla jollain tavoilla ilmaisen itseäni ja jossain määrin jopa pyrin pönkittämään suurta egoani. Mut ennen kaikkea se taitaa olla itsensä ilmaisua mulla; livejournalissa ja täällä saan kirjoittaa, ja tumblrissa jakaa kuvia jotka kuvaa esim. mun olotilaa tai ajatuksia. Youtube ja last.fm menee musiikkigenreen: musiikki on iso osa mun elämää. Ask.fm ja facebook nyt on vähän... Kyseenalaisia. Mutta harva nykyään pitää yhteyttä edes tekstiviesteillä kun fb-messenger on ilmainen ja lähes jokaisella on fb-profiili.


Ulkona on harmaata ja masentavan näköistä. Aurinko olisi jo noussut, jos pilvet eivät ois peittämässä näkymää. Siellä se nyt vaan, pilvien takana. Tänään täytyy viel laittaa (ohops, muutaman tunnin päästä!) viesti hoitajalle, et unohdin eilen sanoa että Anksilon-resepti pitäisi uusia. Saa nähdä miten käy, kun lääkärit taitaa olla tyyliin kaikki lomilla... En muuten tajua esim. Lahen kaupunkia, joka lomauttaa (ihan tälleen btw) avohoidon hoitajia ja samaan aikaan rakentaa päättäjien egonpönkitys Matkakeskusta ja jotain saatanan (kallista) toriparkkia, jota kukaan tuskin käyttää kuin pakon edessä, koska sehän on SAATANAN KALLIS, koska, no, saatanan kallishan se oli rakentaakin. Heräisivät idiootit. Ihmisillä on hätä, mä en ainakaan kaipaa en Matkakeskusta (joka on kaukana keskustasta??) enkä toriparkkia vaan kuuntelevaa ihmiskorvaa -______-!

Njoo mut enough avautumisia, ehkä pitäis lopettaa niin joku ehkä jaksais lukea tän loppuun. Nyt taidan ottaa uuden yrityksen sen Simssin suhteen, huhhuh. (Hei muuten Sims-rakastajat! Jos on vinkkejä mistä saa ladattua kaikkea kivaa ja kaunista Sims 3:een, niin saa vinkata! The Sims Resource ja modthesims ovat jo tiedossa, muita en muista saati tiedäkään, siis sellaisia hyviä ja kivoja :(((!) Sanon kaikille teille nyt oikein hyvää huomenta ja toivotan oikein ihanaa päivää. Stressitöntä, ja ees sisäisesti aurinkoista. Pärjäillään, adios! ♥

np: Clean Bandit - Extraordinary (feat. Sharna Bass)

3 kommenttia :

  1. Lol mä sain rastittaa sun kyselystä melkeen kaiken!! XD

    VastaaPoista
  2. http://www.digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php näyttää aluksi hassulta ja haastavalta mutta tuolta oon löytänyt kaikkein parhaimmat kamat. ♥

    VastaaPoista