Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 24. heinäkuuta 2014

Aamuyöpala


jotenkin vain tällainen olo;
ruma ja sekava (ja hikinen)

Kun kello lähenee puoli neljää, muistan vihdoin lääkkeet. Alkuun olo oli tukala, illalla siis; paniikkikohtaus kolkutteli ovella, äänet yrittivät tietään pääni sisään, ajatus juoksi kiellettyjä polkuja, ahdistus hakkasi päässä ja puristi rintaa, ja tää kaikki huipentui siihen että kävelin levottomana ääneen höpöttäen ympäri kämppää yrittäen puhua itseäni ympäri ties kuinka monesta pahasta teosta (btw, onnistuin siinä, eikä kukaan vahingoittunut). Pyörittelin Opamoxeja kädessäni useampaan kertaan, mutta todettuani yhtä useaan kertaan luultavasti ahmivani ne kaikki kerralla jos ottaisin ensimmäisen, jätin mokomat syrjään.

Ja mä tosiaan selvisin. Vain todentaakseni perus yösekoilut, eli pian tän jälkeen silmät alkoi maanisesti (anteeksi sanan väärinkäyttö) seistä päässä ja ajatus juosta ihan toisenlaisia reittejä; nyt mentiin kovaa ja korkeella. Onneksi tilillä ei ollut yhtään rahaa, joten mun tän yön tuhlaamiset taitavat jäädä viiteen euroon, mutta laskeskelin et jos siellä OIS ollut rahaa, ois voinut mennä ainakin satanen. Siis kun mietin taaksepäin mitä kaikkea olin jo tilaamassa. Ja satanen arviolta vain siksi, ettei mulla yleensä ole sitä enempää rahaa.

Nyt hytkyn musiikin tahdissa (kaunista) tuolillani, levottomana vieläkin, mut vauhti tuntuu olevan hiipumassa. Vihaan tätä vaihetta yöstä, kun vauhti katoaa, aika tuntuu venyvän ja venyvän palautumatta laisinkaan normaaliksi ja sekunit muuttuvat tunneiksi. Kun alan haukotella ja sänkyyn meneminen käy ensimmäistä kertaa mielessä. Vihaan. Vauhti vielä mielessä pysähtyminen tuntuu paskalta. Kuin autolla satasesta suoraan betoniseinään.

Mut joo. Nää on näitä sekavia ajatusoksennuksia, joita multa tuntuu tulevan kovin usein (varsinkin yöaikaan). Pyydän anteeksi. Nyt vaivaa nälkä, ja täällä haisee vielä makkaraperunoille (läskeys kunniaan), joten kai se on aika kaivella yöpalaa... (läskeys kunniaan!!) Sen jälkeen pitää tasapainotella sen kanssa et painunko liian lyhyille yöunille vai tapanko aikaa päivittämällä fb:n etusivua kerran sekunissa kunnes aurinko nousee. Elämän suuria valintoja, asd. Anteeksi sekavuuteni, nyt sitä safkaa.

np: Linkin Park - Blackout

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti