Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Cruel world

Jostain syystä musta tuntuu, juuri nyt, että maailma hajoaa mun ympärillä. Ja nimenomaan mun ympärillä, tai ehkä ympäril. Tuntuu ettei kellään oo hyvä, ja sen takia mulla on paha olla. Todella paha olla. Mä en siedä sitä, että maailma kohtelee mun rakkaita huonosti. Mä haluan, että mun rakkailla on hyvä olla. Paras olla. Ja nyt ei ole. Ei sitten juuri kellään. Maailman paino on niiden niskassa, ja samalla se on munkin. Tässä hetkessä kaikki se paino painaa mun päätä kohti maata ja mä meinaan pakahtua. Rintaa painaa, hengitys ei kulje, tärisen - ne perus ahdistusoireet.

Ja kun mulla pukkaa ahdistusta pintaan, mä haluan kadota. Mä en halua ajatella näitä mun rakkaita, näitä mun ihania, vain kadota. Ja mulla on Opamoxia, ja mulla on yö. Mut en voi, en mä voi, koska oon porukoilla. En voi vaan lääkepöhnissäni nukkua kahdeksaatoista tuntia - tai jotain. Mun pitää kestää, mun pitää jaksaa. Ympärillä ihmisillä on enemmän oikea hätä. Ne ja niiden läheiset kuolee, ne ei saa apua ja mä sentään saan. Joskus, liian harvoin, mut oma vika kun en vaadi. Mä haluan jo perjantain, mä haluan jo mennä puhumaan. Mä en just nyt voi sietää ajatusta et joku puhuis mulle ääneen, sillä kaikkien äänet tuntuu pahalta mun korvassa, ne saa mut raivon partaalle.

Muutenkin just nyt tuntuu, et pieninkin epäonnistuminen tai väärä liike tai joku vastaava saa mut räjähtämään. Tää olo etenee ja en tiedä miten mä selviän tän kanssa. En tiedä mihin tää johtaa. Luultavasti siihen, mitä odotin: jatkuvaan huonoon oloon ja ahdistukseen. Mä en oikeasti tiedä mitä haluan. Just nyt kaikki on sekavaa, äänet kovia ja maailma paskaa. Ehkä mä teen popcornia ja katoan kirjan maailmaan, siel ei tarvi olla mitään, ei pystyä mihinkään, ei sietää ketään tai jaksaa mitään.


Maailma on paska. Se on paskapaskapaskapaska. Ja mä en halua olla. Mitään.

np: Lana Del Rey - Ultraviolence

2 kommenttia :

 1. Hei, löysin aika mielenkiintoisen artikkelin Helsingin Sanomien sivuilta. Ajattelin, että tää vois ehkä kiinnostaa suakin.

  Tutkimus: Harhaäänet ovat länsimaissa ilkeämpiä kuin Intiassa ja Afrikassa http://www.hs.fi/tiede/a1406085204818?jako=b2a5d4c9134454f6d0c2811d3049c324

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh, kiitos! oli ihan mielenkiintoinen, aina hauska (tai no hauska ja hauska...) lukea tällaisia! :3

   Poista