Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 22. heinäkuuta 2014

"I've seen worlds that don't belong"


Ihan hyviä päiviä. En tiedä oikein mikä mun todellinen vointi on, kai ihan ok. Jotenkin epätodellinen fiilis silti. Oon ollut ukin veljen synttäreillä. Oon viettänyt kesäpäiviä isovanhempien mökillä. Ihan jees päiviä, mut jossain syvällä väsymys on alkanut nakertaa, masennus tehdä pesää. Mä oon tuntenut sen iltaisin maatessani siellä mökin lattialla patjalla. "Elina kaikki ei oo nyt ihan hyvin, muista pelätä", huomaan sanovani itselleni.

Mut silti vielä hyviä päiviä. Eetu on saanut kämpän. Marsut ei oo kuolleet lämpöhalvaukseen, tai muutenkaan. Mä oon selvinnyt. On ollut rentouttavaa vain olla siellä mammalla ja ukilla. Oon hoitanut sieltä mökin pihalta yhden karkurikoiran eläinsuojeluun, ja huhhuh mikä taistelu ja puhelinsota sekin oli! Oon tänään jaksanut käydä apteekissa ja soittaa yhden laskunsotkun takia ja selvittää kyseisen asian. Mun kaikki rahat, mitkä tänään on tulleet, menevät tänään - enkä saa ees kaikkea maksettua ellei porukat taas lainaa. Mut yritän olla ahdistumatta, sillä mä tunnen, että ne päivät ei välttämättä oo kaukana taas.

Perjantaina mulla on polilla hoitajan tapaaminen, mietityttää ja hieman jännittää aletaanko mulle tekemään sitä trauma- ja dissosiaatiokyselyä jo nyt vai vasta sitten kun molemmat hoitajat ovat paikalla. Ja että pääsenkö mä sinne lääkärin juttusille koska. Äöäöäöää. Näin mä isovanhempien mökillä muuten serkun ja sen irlantilaisen poikaystävän! Tai oikeestaan käytiin isovanhemmat ja me nuoremmat syömässä eka ja sit riekuttiin siellä mökillä ja pakotettiin tää jätkä tekemään kaikkea friikkiä, esim. pelaamaan mölkkyä, syömään mustikoita ja käyttämään huussia (siis pakotettiin... :))))) ). Oli hubaisaa. Ja illalla kummitkin kävi siin, lupasivat ostaa mulle hyvin aikaisen synttärilahjan, eli toivon nyt suuresti että syyskuun neljäs Sims 4 tipahtaa jostain luukusta jonnekin! OON NIIN ILOINEN TÄSTÄ ♥!

Tänään meen vielä porukoille pesemään pyykkiä. Torstaina takas kaupunkiin, hengailen sit Eetun kanssa koko päivän ko sen auto on huollossa. Et sellasta. Ja täytyy vielä kerran sanoa, et pelottaa koska tää hyvä loppuu. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ja mulla on vuosien kokemus tästä, mun sairaudenkuvaan kuuluu aaltoilu ja ääh. Tuntuu tavallaan turhalta höpötellä tällasta että "en oo tehny juuri mitään, on kivaa, jeejee, mut silti pelkään". Tiedän ettei sais pelätä. Mutta. Kun mä tiedän ettei tää kestä ikuisesti. Nyt alkaa olla jo tyyliin... oisko muka jo kolmas ihan ok viikko? En osaa sanoa. Mutta. Kuulostaa kohtalokkaalta, mut loppu on lähellä. Ei kirjaimellisesti mut. You know.

Mut joo, turha täs on jauhaa enää tätä samaa shittiä :D Soittelen iskälle et onko se menossa koska kotiin töistä ja näin. Pärjäillään kaikki jooko? Muistakaa pitää huoli itsestänne ja toisistanne, sitä se mun mammakin hoki täs viime päivinä niin moneen kertaan. Ja se on fiksu mamma se :D Puspus ♥

np: Paramore - We Are Broken

4 kommenttia :

 1. Mulla on vähän samanlainen fiilis, että kohta rysähtää joku masennus päälle vaikka on ollut aika hyväkin olo.

  Et oo muuten ainoo joka oottaa tota simssiä!!!:D Pakko saada se kun se ilmestyy, aaargh ❤

  Toivotaan, ettei mitään ihan kamalaa masennusta tulis. Välillä on aika kiva näin, että on paljon edes ihan ok päiviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, toivotaan näin!

   ja sims sguhkgaihag !!!!!!!!! ♥♥

   Poista