Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kuu taivaalta ja muita tarinoita saavuttamattomasta onnesta

Mun kämppä on kamalan sotkuinen, vaikka muka-yritin siivota (eli keräsin pussillisen roskia, ei muuta). Mulla ei ole ainuttakaan puhdasta astiaa. Ehkä pari veistä tai haarukkaa. Ehkä. Keittiö haisee, en jaksa tiskata. En jaksa laittaa ruokaa. Hyvä että marsuille jaksan antaa ruokaa iltaisin. Ne on ne tärkeimmät. Ikkunan heijastuksesta mua tuijottaa huonoryhtinen läski. Tää päivä on ollut oikeasti ihan fine. Ja silti äsken teki mieli ottaa se yliannostus. Mietin, miksi. Sain vastauksen: että joku huomaisi kuinka paha mulla on olla.

Mulla on ollut paha olla lapsesta asti. Puhuttiin tästä hoitajan kanssa. Mutta sekään ei tiedä, että lapsena marketeissa piilotin toisen käteni takin sisään, esitin rampaa, että joku huomaisi kuinka paha mulla on olla. Oon vittu koko ikäni halunnut tulla huomatuksi, eikö kukaan vieläkään pysty auttamaan, eikö kukaan vieläkään pysty huomaamaan? Ois niin helppo lähteä. Kukaan ei huomais ennen huomista. ... Oispa niin helppo lähteä.

Oon vaan waste of space, mut it's fine. Ei mun kai tarvi olla muuta, pelkkää tyhjää vain. Se, jota ei oo koskaan huomattu oikeasti. En edes tiedä miten mut pitäis huomata! Mun sisällä on vaan suuri tyhjyys, jota ei voi täyttää. Siihen ei auta rakkaus, ei viha, ei materia, ei viina, ei lääkkeet, ei mikään eikä kukaan. Se on sitä sarjaa et tahdon kuun taivaalta ja kun sen saan niin tuntuu vain tyhjältä.


En tiedä. Tekis mieli pelaa The Wolf Among Us -pelin viides ja viimeinen episodi, mutta toisaalta masentaa ja ahdistaa sen verran että vois mennä pyörimään marsunkarvoihin sänkyynsä. Herätä huomenna tähän samaan paskaan, mikä ei kai ees ole paskaa moniin verrattuna. Käydä Kelassa ja ... Niin. No, siinähän se. Pitäis siivota, mut taitaa olla et pitää sanoa porukoille että musta ei oo siihen. Etten mä pysty. Asumaan aina yksin. Että jos tilanne pääsee tähän, niin tarvin apua. Ja avunpyytäminen lienee vaikeinta.

np: Die So Fluid - Disconnected

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti