Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Marsukuvaspämmioksennus


Alkuun siinä teille Urhon tärähtänyt nenukki. Urho, eli virallisemmin Delfoin Neemo, on viime marraskuussa syntynyt marsupoika - mitä rauhallisin luonteeltaan, paitsi kun tulee iltajuoksujen aika! Alla pari kuvaa lisää.
Ja sitten kuvia Taistosta (Delfoin Nazaz)! Taistolla ja Urholla on sama äiti (jos en muista nyt ihan väärin), mutta Taisto on syntynyt vasta tammikuun 2014 puolella. Taisto on näistä kahdesta villimpi; "kiipeilee" ihmisiä pitkin, ääntelehtii ja kiusaa Urhoa.
Että silleen! Kuvista tuli näköjään väärän kokoisia, mutten jaksa alkaa muuttamaan niiden kokoa :D Ja kyllä, ovat kovasti toistensa näköisiä! Erotan mokomat lähinnä luonteesta (sen huomaa heti kun ottaa syliin että kumman sai kiinni :D) ja siitä, että Taistolla on toisessa korvanlehdessä lovi ja Urholla kunnon kaksari tietyssä asennossa.

Tänään oon raahannut Saramuksen kanssani hakemaan serkulleni, joka muutti miehekkeensä kanssa Lahteen, tuparilahjan (beware Emma, se on tehty ny!), ja siinä samallahan me eksyttiin muutamaan kauppaan... Onneks ei jäänyt muuta käteen kuin Glitteristä pari upeaa korua; toista olin himoinnut jo ylikauan, mut toinen täysi heräteostos. Kuvailen ne joskus myöhemmin :3 JA ARNOLDSIN STRAWBERRY DELIGHT FRUITIEN JOIN ♥♥♥♥ Mutta. Nyt yritän vielä vähän siivoilla, lähden pian jätkien kanssa Flames of Waria pelaamaan/katsomaan, mutta siis. Siivoan koska Iida tulee perjantaina tännetännetänne Lahteen! ♥ Joten, vaikka tähän ois jotenkin kivempi jäädä kirjoittamaan paskaa kuin mennä siivoomaan niin... on kai pakko irroittautua koneesta hetkeksi :( Paipai.

np: Billy Talent - Saint Veronika

2 kommenttia :

  1. Ihania poikia! Mun mielestä noi erottaa toisistaan siitäkin, ku ainaki näis kuvis näyttäis että Taistolla pullottas silmät päästä vähän enemmän (:D) ja se näyttääkin jotenkin villimmältä (ja ehkä vähän tärähtäneeltä (:D <3). Urholla taasen on tollanen viisas ja rauhallinen katse :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pitää paikkansa tuokin XD

      Poista