Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ooh ja wow

Iida tuli, oli ja lähti. Meillä oli superkivaa (ainakin mulla)! Perjantain ja lauantain välinen yö meni jutellessa intensiivisesti kaikesta maan ja taivaan välillä. Aamukasilta Iida nukahti, mä jatkoin iltaysiin samoilla silmillä. Käytiin yöllä saadun superidean siivittäminä Nikotiiniton Oy:llä ostamassa mulle kaks (nikotiinitonta, tietenkin) sähköröökiä / EShishaa; omena ja vanilja. Tää lähinnä, koska mulla on ajoittain tosi pahoja pakkoajatuksia tupakoinnista enkä sitä sen terveyshaittojen takia halua todellakaan aloittaa. On se hassua :D Syötiin vähän ja terveellisesti (... tulkitkaa miten haluatte :D), ja juotiin kahdeksan puolentoista litran Pepsi Maxia ♥ Oltiin myös hieman hulluja, ja kirjoitettiin käsin (muutamaa lukuunottamatta, paperi loppui) Cards Against Humanityn viisisataaviisikymmentä korttia, ja lopulta päädyttiin tilaamaan molemmille omat aidot versiot testattuamme meidän kopioitua versiotamme!

Sunnuntaina Iida sit lähti, oli kyllä oikeasti ollut ihan uskomattoman hauskaa, vaikka väsyttikin vähän. Mä suuntasin illan pimennyttyä vielä tänne porukoille, jossa oon tänään pessy pyykkiä. Huomenissa onkin vuorossa lähtö Wilman luo Helsinkiin, jossa otetaan suunta kohti Korkeasaarea! On luvattu ukkosta, on luvattu sadetta, ja vaikka mitä - riippuen lähteestä. Mut ollaan seikkailuhenkisiä(?!) ja mennään silti. Pakotan Wilman kuvaamaan, koska mun kamera... no, tiedätte. Että ehkä luvassa kuvia reissusta! Ja ne jotka tuntee mut irl ja on matkustaneet mun kanssani tai joiden luona olen käynyt tietävät että mä en osaa pakata vähän. MÄ OLEN NYT YLITTÄNYT ITSENI ja mulla on matkaan Wilman luo mukana vain se edellisen postauksen kuvissa näkyvä reppu. Ooh ja wow, ei seitsemää matkalaukkua? OOH JA WOW!

Loppuviikosta näen varmaan Anua, iiks! Ja lauantaina on ukin veljen syntymäpäivät (hän täytti kahdeksankymmentä vuotta tänä kesänä tuossa noin). Paljon kaikkea, mut se on hyvä koska sit en ehdi liikaa ajatella pahoja asioita, surullisia asioita, ahdistavia asioita. Voi olla et tää kaikki kostautuu jossain vaiheessa, mut nyt mä iloitsen että menee suht hyvin. Kohta viedään äidin kanssa Joona lenkille, sit vielä saunaan. Huomenna tähtään 11:17 lähtevään Z-junaan (hieman jännittää, junat ja yksin meneminen, iiks, mut eiköhän se siitä). Toivottavasti ei tuu mitään tappajasadetta huomenna, ja että mun jalat jaksaa kävellä :'''''''''''') Mut joo. Tällasta. Palaillaan!


np: Lana Del Rey - Fucked My Way Up to the Top

3 kommenttia :

 1. Tahtoisin vain sanoa, että Sinä ihana ihminen joka tulit minua junassa moikkaamaan, niin kiitos <3 Päivän pelastus. Minusta on aina niin suloista, kun lukijat tulee kaupungillakin moikkaamaan joskus. :) Olit mukavan oloinen. En vaan kaikkea viitsinyt pölistä, kun olin mun päiväosasto porukan kanssa liikenteessä.. + siinä junassa oli muutama muukin ihminen. :D

  Mutta olit rohkea kun tulit. :> toivottavasti vielä nähdään! Huomasin pahan olosi käsistäsi. Voimia sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, apua, iiks :3 pelkäsin niin häiritseväni :''''''')) onneksi en sitä kai tehnyt. kiitos ihanasta kommentista! ♥ :3

   Poista