Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Random scribble

Nousin ylös tänään kuudelta. Illalla. Nukuin lähes koko ajan siihen asti, välillä heräten. Käytin koiran ulkona, sillä oon vahtimassa sitä porukoilla. Oon jaksanut myös syödä nuudeleita. Jee. Lähinnä oon tän mun huikean hereilläoloajan tuijottanut näyttöä. Siis. Tuijottanut. En oo juurikaan jaksanut tehdä mitään, en edes koneella. Nytkin avasin tän ikkunan, koska mulla oli jotain mistä piti muka kirjoittaa. Hmm, enhän mä enää muista. Hehs.

Näin taas unta siitä, että poltan tupakkaa. Näen noita unia jatkuvasti, ja aamulla (köh, aamulla) tuntuu oudolta kun ei herääkään rööki kädessä. Inhoan muutenkin, kun uneni tapaavat olla niin kamalan todentuntuisia, että ne häiritsevät vielä päivälläkin, sekoittuvat arkielämään. Kun tulin Joonan kanssa lenkiltä, tuli sellainen fiilis et pitäis käydä kaupassa (tai jossain, koska kaupathan olivat jo kiinni) ja lopulta tajusin tuon fiiliksen johtuvan siitä että pitää ostaa tupakkaa. Whatthe.

Njoo. Ei mulla ihmeempiä. Oikeasti. Tänään on iskän synttärit, lahjoin sitä jo eilen kahdella t-paidalla ja neuleella, koska tänään porukat on toisissa juhlissa. Tiedän, et tästä kuusta tulee helvetin tiukka rahan suhteen, mut silti katson netistä et jos voisin tilata yhden hameen ukin veljen tuleviin 80-vuotisjuhliin. Porukoillakin on tiukkaa, kaikilla on tiukkaa, ja mä vaan oon idiootti. Otto ja Simo nostivat eilen Vesijärvestä 4,5-kiloisen hauen, nyt se haisee tuolla jääkaapissa, hyi. En oo saanu vieläkään Borderlands 2:sta toimimaan; mun näytönohjaimessa/sen ajureissa on jotain vituillaan enkä vaan osaa tai edes jaksa osata nyt.

Tuntuu jotenkin pahalta kun haaskasin kauniin päivän nukkumalla. Mut mitä mä yksin täällä. En mä osaa ottaa aurinkoa (tai edes pidä siitä). Ja kun on toi koira eikä vielä aitausta ja se on muutenkin koko ajan ramppaamassa edestakaisin. Häiritsee, kun tunnen kosketuksen vasemmassa kädessäni koko ajan, mut ei ees kärpästä näy missään kun katson. Ja nyt? Väsyttää, mut aion sitkeillä hereillä siihen asti et porukat tunnin, parin päästä palaa. Tää nyt oli tällain höpinä, mut. Välillä saa höpöttää, eiks?


...ja nettihän, joka hienosti mulla toimii puhelimen kautta koska ei langatonta verkkokorttia, toimii hienosti. Jämähti pariksi tunniksi noin vain, eli nyt saatte sitten HYVIN VANHAA TIETOA, mitä? Porukat on kohta jo ovella ja mä idioottina tuhlasin taas rahaa... Steamista lähti mukaan Transistor (tätä oon pelannut jo ja ♥) ja Plague Inc.: Evolved. ÄÄH, oon paha. Nyt, näkemiin.

np: Soap&Skin - Extinguish Me

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti