Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 5. elokuuta 2014

Everything (messed up)

Liian kuuma. Ajatukset ei pysy kasassa. Kävin hoitajan luona, sanoin mitä halusin, ei tuntunut missään, hymyilytti. Oon hengannut Eetulla, syönyt vaniljajäätelöä ja banaania, torkkunut useita tunteja. Ostanut alennuksesta vyön ja neulesysteemipaidan, joihin ei olisi ollut varaa. Huomenna varmaan verikokeisiin, jos jaksan. Tsekataan kaiken muun lisäksi pitkästä aikaa sokerit ym., pelkään kovasti diabetestä. Aamulla elämä hymyili, just nyt tuntuu että se potkii päähän ja kovaa. Yhdessä vaiheessa se käski jälleen kerran mun lyödä veitsi kädestä läpi. Ehkä siis ihan hyvä et siirrettiin mun hiusten takuttaminen ensi viikkoon. Mäntysuopaa oon tunkenu päähäni jo kahdesti, pitäis vaan muistaa tunkea sitä hoitoainetta otsareihin tai ne tippuu vielä pois. Päässä outo fiilis, särkeekö? Olin pettynyt kun kaupungilla ei ollut vielä juurikaan syksyvaatteita myynnissä. Mä haluan jo syksyn. Silloin oon eniten kotonani tässä maailmassa - jos mä vaan nyt ikinä pystyn olla. About kuukausi TS4:n julkaisuun. Syyskuussa myös esim. Ella Hendersonin levy (rakastuin ääneensä). Mä elän jatkuvasti tulevaisuutta varten ja harvoin hetkessä. Hoitaja käski lainata kirjastosta kirjan huolehtimisesta mutten muista enää sen nimeä. "Näytitte onnellisilta käsikädessä." Mua väsyttää.


np: Lana Del Rey - Money Power Glory

1 kommentti :

  1. Varovasti sen mäntysuovan kanssa kun se kuivattaa kamalasti myös päänahkaa!:)

    VastaaPoista