Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 2. elokuuta 2014

Iltayömemejuttu, joka löytyi arkistojen syövereistä


1. Bi. Tarviiko tässä/tästä jaaritella enempää?
2. Oon paska monessa asiassa. Esim. manuaalivaihteisella autolla ajamisessa. Ja kokkaamisessa & siivoamisessa & kotitöissä noin yleensäkin (siis laiskuuden lisäksi EN OSAA tehdä kotitöitä). Ja tuota sanotaan nyt vielä vaikka että vartaloni hyväksynnässä olen paska myös.
3. Eetu.
4. En oo koskaan varsinaisesti käynyt treffeillä...? Joten en voi sanoa.
5. Sekava on itsetuntoni mun. Tai lähinnä vaihteleva. Välillä voisin kävellä alasti ympäri Lahtea itsevarmana kuin mikäkin, välillä en kestä edes omaa katsettani tai ajatuksiani. Ääripäissä liikkuva, harvoin oon sellain "njääh"-normaali tän suhteen.
6. NOORA. 20 years of love this year ♥ Muita en osaa luetella, tietävät kyllä (toivottavasti) keitä ovat :3
7. Tää on hirveän vaikea! Mutta koska mun on tehnyt taas mieli lukea tää kyseinen kirja varmaan kymmenennettä kertaa uudestaan niin tää on ainakin varmasti yksi suosikeista (mä en yleensä halua lukea kirjaa kuin kerran vaikka se ois kuin hyvä, mut sit on nää spessut) elikkäs Walter Moersin Kapteeni Sinikarhun 13½ elämää!
8. Kamala löyhkä, kamala känni, kamala huumorintaju (siis väärällä tavalla kamala), kamalan kova ääni/koko ajan kamalan kovalla äänellään äänessä/ei anna muille puheenvuoroa kamalan kovan äänensä kanssa (yleensä kertoo jotain jo persoonasta)...
9. Noora on. Erikoinen persoona. Erittäin hyvällä tavalla. Vaikea, silleen mielenkiintoisella tavalla. Tuttu ja turvallinen, vuosien kokemuksella. Luotettava, älykäs, ymmärtäväinen, huumorintajuinen, itsepäinen ja päättäväinen. Noin nyt ainakin. :3 ♥
10. Apua! En osaa päättää, kai se koira on nyt sitten kuitenkin vaik kaikki jyrsijät ym. myös on ♥ Mut koira koska ranskanbulldoggikuume :-------((

11. Annu. Ei enää päivittäin, mutta viikottain käyt mielessäni. Ja rintaa puristaa. ♥
12. Kusipäisyys. :( Tai no, mua haukuttiin, pidettiin jotenkin arvottomana, ja ehkä se ei vaan toiminut. En kadu kuitenkaan. Mitään.
13. Eilen... Nukuin aika rankalla kädellä, mikäli muistan oikein. En oikein tehnyt mitään, saunassa jaksoin käydä ja syödä ja vähän dataa. Pikkaisen.
14. No koska niitä ei oikein ole laitan tähän lukion loppuun suorittaminen ja ylioppilaaksi valmistuminen musta ihan hyvin arvosanoin.
15. Anteeksi nyt vain, mutta mä en vihaa oikeastaan ketään noin yksittäisenä persoonana. Harvasta ööh epäpidän? Mutta jos sanon sellaisia piirteitä mistä en pidä niin muutaman? Ekana tuli mieleen sellain et tuputtaa omaa itseään tai omaa ajattelukantaansa, joo ei! En pidä myöskään valehtelijoista, luottamuksen rikkojista tai epäpyhistä ihmisistä. Huumorintajuttomuus on myös iso miinus. Ja tuota. En nyt viitsi alkaa kaivella kaikkea :D
16. Iggy Azalea - Black Widow (feat. Rita Ora), Sandhja - Muddy Waters, Heikki Kuula - Rataraato (feat. Pää Kii & Paperi T), Juju - Hullu, Djerv - Madman, Paramore - Ain't It Fun, Angel Haze - Angels & Airwaves JNEJNEJNE.
17. Mitä? XD Jos kysyt miten meni, niin ihan jees?
18. No preferred sex. Mutta huumorintaju. Hiukset. Silmät, huulet. Yleinen habitus. OON PINNALLINEN. Älykkyys on plussaa.
19. Taas kauniisti aseteltu kysymys? Tai väittämä. Mutta siis. Siihen asti about tarkalleen että olin kaksivee, meillä oli cavalier kingcharlesinspanieli nimeltään Kulkuri, kavereiden kesken KP. Sen jälkeen ilmestyi Joona the basenji noin kuusi ja puoli vuotta sitten. Mulla on ollut myös ne kuusi rottapoikaa, ja nyt omistan kaksi marsupoikaa.
20. Varmaan vanilja kuitenkin. Tai tiikeri.

21. Eetun luona. Ikävä.
22. Tätä ei sanottu, mut mua on heitettu yläasteella viiden sentin kolikolla.
23. Asun nyt Lahden keskustassa. Sitä ennen asuin Lahden Ahtialassa.  Sitä ennen Lahden Paavolassa. Sitä ennen Lahden (suht) keskustassa. Sitä ennen Hollolan Paimelassa. Sitä ennen Lahdessa.
24. ...you treat me right!
25. Ei ole? Tai no. Haluan sen ranskanbulldoggin, jäädä ehkäpä kokonaan eläkkeelle, mennä naimisiin... Tolleen kevyesti.
26. Siis mähän olen yksi sisäinen konflikti?! En koe tarvetta vastata tarkemmin.
27. En tiedä. Hengaan porukoilla, nukun, syön, käyn paskalla hehs, dataan. Ei kummempaa. Kai. Ehkä ajellaan veneellä tohon yhteen saareen porukoiden kans, ja/tai leivotaan sämpylöit.
28. Eläkeläinen houkuttelee nykyisinkin eniten :((((
29. Rehellisesti? Kusin housuun aikuisena isovanhempien mökille. Bi-LEEEEEEEEET.
30. Yksi: ulkonäkö / alasti/vähissä vaatteissa oleminen. Kaksi: pelkään aina uusien ihmisten tapaamista livenä, koska oon niin ... erilainen silloin?

31. Ostaisin ekana uuden kameran. Riippuu myös tietty oisko voitto euron vai miljoona euroa. Voisin hommaa autonki (Volvon C30 ♥).
32. AIKAMOINEN OLETUS ETTÄ PIDÄN POJASTA. No siis. Sellanen läski ko minäki. Mielenterveysongelmainen kuntoutuja, jolla on ajoittain huonoja tapoja. Epäsiisti ajoittain, mut kultainen. Laiska, mut kun saa siivouskohtauksen niin siistiä tulee. Sellasta "isä-materiaalia" imo. Ärsyttävän näsäviisas :D Älykäs. Komee nenä XD Lempeet silmät, miehekäs. En mä tiedä, sellanen mussa luottamusta herättävä. VAIKEA SANOA kun ollaan tunnettu niin kauan että (valitettavasti) positiivisuuksista on tullut arkea ja negatiivisuuksista poikkeuksia kuvaan :D?
33. Hmm. VAIKEA VALITA ;D;D;;D;D;D;D;;DD Ei vaa. Sitä ainakin arvostan että en oo sellain riidanhaastaja vaan pyrin aina rauhaan ja rakkauteen. Ehkä liiankin kiltti, mut sellanen oon ja siitä pidän.
34. APUA EN MÄ KEKSI. Oon suvaitsevainen, en oikeesti ny keksi. :D:D:D::D
35. En montaakaan, apua oottakaan mietin. Entwine, Apulanta, Before the Dawn, Turmion Kätilöt ja Green Day + sen lämppärit. Ja kerran jopa käyny ... Helsingissä ... jossain ... en muista ketä siel oli :( Olin hieman sekaisin silloin.
36. Vastasin jo?
37. Kaksi viiva kolme, jos voin vain saada.
38. En ihan oikeesti oo mikään deitti-ihminen :( Sori.
39. OON VITUN PARAS VALITTAMAAN!! Oon myös ihan kohtalainen kirjoittaja. Ainakin imo :D Siis en tasoa best-seller, mutta sellain. Kohtalainen :D Oon myös ihan ok ystävä, mielestäni myös.
40. Psykoosi.

41. Lahti on ihan jees. Jos ei Lahti, niin Tampere tai Jkylä.
42. No mulle on sanottu liian usein nätisti, välillä tuntuu etten oo sen arvoinen ;____; Mut esim. vähän aikaa sit sain kuulla, että mun sanaan on helppo luottaa. Se on kauniisti sanottu.
43. Ihan semijees. Nälkä on, mut se ei tainnutkaan liittyä tähän? :D
44. Nyt kuuluu kun iskä rykii sängyssään ja kuulokkeissa soi: M.I.A. - Hussel (feat. Afrikan Boy)
45. No tuota. Otto on läheinen, ei enää niin läheinen kuin toivoisin ja depends on the day mut voisin sanoa että ollaan kuitenkin läheisempiä kuin useimmat? Lapsena oltiin ko paita ja pylly jne., että vaikea sitä on paitaa pyllystä erottaa ♥
46. MÄ VASTASIN TÄHÄNKI JO ASD?
47. Kysytkin vielä. Edellinen blogiteksti ehkä vastaa tähän vähän?
48. POLAROID-KAMERA ja KUOLEMA. Hienot nää. Mut huomatkaa, jonkinlaista edistystä; ei tullu kuolema ekaks vaan tokaks. Ko saan polaroid-kameran it's time to go. Tai sit ei. Tai jotain. Asd :)
49. Äidin kanssa ollaan about aina oltu tosi superläheisiä. Iskän kanssa ollaan lähennytty vähän vasta sairastumiseni jälkeen. Sairaus koetteli aikalailla mun ja iskän suhdetta, kun siis mähän haudoin sen tappamista psykoosipäissäni ja muuta. Sain kuulla sillon siltä useesti olevani "täyshullu" ja et kuuluisin lukkojen taakse. Nykyään onneks tilanne aika eri.
50. Ai siis että mitkä sanat kuvaa mua parhaiten? En oo varma did I get this one right, mut. EPÄVAKAA on varmaan aika kattava :D

51. Nyt lyö tyhjää.
52. "Saa"
53. Vastasinko mä tähänki jo kerran? En tiedä :D Vihaan epävarmuuttani, vihaan epävakauttani, vihaan ulkonäköäni, vihaan sitä että vihaan itseäni. Vihaan itseäni.
54. No eikö nää oo vähän samat ko mitä tuolla jo listasin? Sellain varmuus, aitous, huumorintaju, mun silmään käyvä ulkonäkö, sellain fiilis mikä välittyy.
55. En oo kohdannut vielä pahimpia pelkojani, joten en lausu niitä edes näin "ääneen".
56. Kiusaajia. Hyi.

NO JOKO NE LOPPUIVAT VOIHAN HARMI + ei tumblr-kuvia tällä kertaa, eikä muuten ees naamakuvia! :(

np: M.I.A. - The Turn

2 kommenttia :