Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 31. elokuuta 2014

#kutsumua


"Sanat satuttaa usein enemmän kuin teot. Niillä on mahtava voima, ja pitkälle kantavat jäljet. 
Mut. Still alive, nigga." - minä

Ekaa kertaa tässä blogissa: kunnon laadukas kännykkäpeiliselfie. Kaikki "paha" samassa kuvassa, mutta hyvä on tarkoitus! Eli uskon kaikkien kuulleen #kutsumua -haasteesta. Jos et ole kuullut, kvg :=) Mua on kiusattu ala-asteelta asti. Oon puhunut tästä aikaisemminkin. Oon kuullut pahoja sanoja itsestäni, ja rakentanut hauraan nuoren mielen niiden ympärille. Oon kokenut syrjintää, oon kokenut vääryyksiä, oon saanut paskaa niskaan niiltä, joihin luotin eniten. Mua on haukkuneet kaikki omasta isästä vieraisiin ja mua vanhempiin jätkiin. Omat luokkalaiset, check. Monesti. Välillä riittää vain se katse, välillä vaikeneminen on suurempi voima kuin ne sanat.

Ja se kaikki on väärin. Toivon, ettei kenenkään tarvisi kohdata edes puolia samasta. Ei yhtään. Ei mitään siitä paskasta. Mä en oo vieläkään antanut anteeksi mun kiusaajille, en tiedä pystynkö koskaan antamaan, vaikka mä yritän kovasti ajatella etteivät he tienneet mitä tekivät. Täysin. Kai. Toivottavasti. Luultavasti nää haavat ei parane, luultavasti tekee edelleen mieli sylkeä niiden jalkoihin, mutta luultavasti myös mä opin hoitamaan haavojani ja olemaan sylkemättä.

Joten siis. Osallistukaa tähän uutiskynnyksen jo reilusti rikkoneeseen haasteeseen! Näyttäkää maailmalle, että olette ihania, kauniita, ainutlaatuisia, huumorintajuisia, mielenkiintoisia ja niin monella muulla tapaa upeita IHMISIÄ. Ja muistakaa, että jokaisella meistä on ihmisarvo. Ihmisarvo, jota kenelläkään ei pitäisi olla oikeus polkea. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, ja taistellaan kiusaamista vastaan! Kiitos ja kiitos!

np: Timo Rautiainen & Neljäs Sektori - 
Suomisen perhe 

2 kommenttia :