Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 16. elokuuta 2014

Pepsi Max pärisee, sydänalassa tärisee, runollista saatana!!

Perjantaina keskustelu psyk.poliklinikalla. Molemmat hoitajat paikalla, ärsytti ja jännitti ja pelotti ja vaikka mitä. Odotin kauhulla verikoetuloksia; paljastuuko sieltä se diabetes? Kun toinen hoitajista meidän marssiessa kohti tapaamishuonetta sanoi "ainiin yks juttu unohtui mistä piti sanoa" ja kääntyi kannoillaan, syke nous jonnein kolmeensataan (hehs). Mutta. Hyvin kävi. Ei mitään vikaa missään, pari arvoa ministi koholla, muttei kuulemma mitenkään että tarvis reagoida. Edelleen leukosyytit (valkosoluarvot) koholla, mutta se voi kuulemma olla vain mun ominaisuus, että mulla nyt vaan aina on ne koholla, koska tää taitaa olla ainakin kolmas vuosi putkeen mitä muistelisin ja nekin juurikin olivat todella vähän koholla. Eli pelkoni olivat turhat, huh!

Mikä naurattaa eniten tätä paperia tarkastellessani on että vaikka mulla menee ihan kiitettävästi (?) Deprakinea, niin mun valproaattiarvot on silti viitearvon alarajoilla. No, ei niissäkään siis mitään vikaa, viitearvojen sisällä kuitenkin, mut... hullu nauraa hulluille jutuille? :D Ja tääl haisee popcornille ja kuolen. Koska. Tekee. Mieli. Ja haluisin leffaan mutta mulla on 20€ kädessä (tili näyttää lähes nollaa) ja joutuisin menemään yksin ja suurin ongelma on ettei siellä taida mennä ees mitään mitä haluisin nähdä (tarkistin just, ei mene mitään kivaa satan666? 3D:t are out of question koska nää silmälasit).

Mutta. Näin Nooraa! Aluksi unohdin meidän vuosipäivälahjan himaan, sit jouduin tuomaan Nooran tänne törkyluolaan kun noudin sen. Nimittäin, jos en ole vielä maininnut, ollaan tänä vuonna tunnettu kaksikymmentä pyöreää vuotta. Käytiin myös syömässä (pitsua) ja Lahden Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla, joilla meno oli vähintäänkin kova ja kuuma. Sit Arnoldsista vähän lisätankkausta ja etsittiin mulle lompakkoa ilman tuloksia. Tiemme erosivat tämän jälkeen, ja mä raahauduin jalat paskana himaan (kiitos about neljän sentin korot??). Oli mukaisa nähdä, Nooraa on aina. Saattaa johtua siitä että Noora on tuttu, turvallinen ja paras? ♥

Huomenna mä taidan saada vihdoin pyykkikoneen tänne kämpille, jos Otto ja iskä vaan kykenee sen noutamaan varastosta... Maanantaina mamma tulee siivoilemaan imurinsa kanssa tänne (VIHDOIN VOIN IMUROIDA! kelatkaa et oon yrittäny saada mm. heinäpölyä irti harjalla??), koska ... ... iskä ja Otto eivät oo jaksaneet hakea mun imuria niiden vintistä... -_____-'' Asd.

Latasin puhelimeen Timehop -sovelluksen. Tasan viisi vuotta sitten oon ollut lomalla osastolta ja käynyt silloin äidin, mamman ja ukin kanssa Tallinnassa. Olin laiha, olin ihan ok-kaunis ja mulla oli ihana mekko. Olin helvetin väsynyt kiitos juuri aloitetun lääkityksen, enkä muista koko "lomasta" juuri kuin sen punaisen Mustangin, paskaa ruokaa tarjonneen ravintolan ja ... väsymyksen. Ja kaks ekaa muistan koska niistä on valokuva, hehs. 

Joo. Muokkasin tumblöörin ulkoasua koska se vanha oli mielestäni, anteeksi, vammainen. Nyt on vähän selkeämpi. Ääh, tän teksin kirjoittamiseen on mennyt taas miljoona tuntia, eli jos tää oli jotenkin katkonainen niin suokaa anteeksi, olen tehnyt tässä samalla kaikkea muuta, esim. juonut puolitoista litraa Pepsi Maxia ja höpötellyt Wilmalle mun nännilävistysten kunnosta :-----DD (niillä menee muuten kai ihan jees?) Mutta joo. Täällä tuoksuu edelleen popcorn, joten (koska tein löydön keittiöstä, jotain hyötyä tästä kananlentoakin lyhyemmästä muistista on!) taidan syödä mun juustonaksut ja kiusata Katieta hölmöillä jutuillani ♥ Puspus!


np: Apulanta - Valon juuri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti