Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 23. elokuuta 2014

Perusnegatiivi


Ei oo yhtään kirjoitusfiilis (tai ole ollutkaan). Kirjoitan näköjään silti. Hehs. No tuota. Mitäs tässä. Just tulin suihkusta, oon porukoilla. Torstaina näin Minnaa; pyörittiin vähän (kun ensin löydettiin toisemme, mä vaan tyylikkäästi pyyhkäisin Minnasta ohi :DD), istuttiin, juteltiin, pelattiin Eetun ja Simon kanssa Zombie Fluxxia ja Carcassonnea. Mun wc-pönttö irtosi myös paikaltaan torstaina. Tai siis. Huomasin sen silloin. Perjantaina mukaisa huoltomiespappa kävi liimaamassa sen uudestaan kiinni mutta kuulemma on todennäköistä että se irtoaa uudestaan koska lattiassa on niin jäätävä kaato. Jesh. Eilen tosiaan myös porukat oli Cheekin stadionkeikalla (...) kavereidensa kanssa, me Oton kanssa kutsuttiin Eetu, Simo ja Emma pelailemaan. Väsynyttä menoa.

Tänään oon käyny ruokkimassa marsut ja hengaillut hetken kämpällä uskaltamatta käyttää vessaa :D:D:D:DD En oikein edes tiedä mihin aika on karannut. Illan oon suunnitellut lokakuista matkaa Nooran luo Jyväskylään. Mennään Apulannan keikalle Lutakkoon, ja biletetään muutenkin koko vitun viikonloppu jeah!!1 Eli siis meen käymään. Katsoin vähän bussihintoja ja pitäis kai varata Onnibussista paikat meno- ja paluumatkoille. Vau niitä hintoja! :|||| Järkytyin ko vertasin niitä Matkahuollon hintoihin... :)

Tavallaan väsyttää, tavallaan ei. Tavallaan tekis mieli dataa aamunkoittoon, tavallaan tekis mieli lukea Siiloa aamunkoittoon. Tavallaan haluun nukkua vitun pitkät unet. Mua kyllästyttää moni asia ja ihminen just nyt, ja se tuntuu pahalta koska en oo sellanen jota kyllästyttää varsinkaan ihmiset. Mut samalla oon innoissani esim. siitä et ehkä laitetaan kirpparille kamaa feat. Milka (ja Emma) ja tosiaan odotan lokakuuta ja Nooraa innolla. Ja enää viikko ja viis päivää Simssiin. Ääh. Outoa. Monijakoista. Tai jotain.

Haluan halata maailmaa ja rusentaa sen raivolla nyrkissäni kasaan. Positiivisia asioita: huomasin tänään etten oo ajatellut kuolemaa kunnolla pariin päivään. Kai. En muista. Mulla on myös vielä vähän Pepsi Maxia, ja herkkuja tääl porukoilla. Tai no herkut on yhteisiä mutta siis NIITÄ ON ja sehän on tärkeintä elämässä terveisin en edelleenkään ole laihtunut mikä sinänsä ei yllätä mua kun tiedän itseni ja elintapani. Negatiivisia asioita: Pepsi loppuu aikanaan. Haluaisin leffaan kattomaan jotain hyvää leffaa muttei ole rahaa eikä siellä vieläkään kai pyöri mitään superkivaa. Ja se että oon aina perusnegatiivinen. Perusnegatiivi.

Juuhjooh. Elikkäs. En tiedä. Haluaisin vähän kaikkea mut mikään ei kiinnosta ja kai se on tää syksy joka on mulle jotenkin uuden alun edustaja. Hiukset on ihan takussa ja huolettaa saako niistä enää kunnon takkuja kun ovat niin takussa. HAHA. Siis oikeasti huolettaa. Mietin jo joulua ja joulusaunaa ja kuusen koristelua ja lahjoja ja ruokaa ja yhdessäoloa. Koska tänään on tuntunut suht "normaalilta" mua on samaan aikaan kutkutellut ja pelottanut; irtipäästämisen vaikeus ja uuden jännittävyys ovat sitten vaikeita ja jänniä. Nyt lopetan järjettömän höpöttelyn, aamen. Niitä videopostausideoita saa heittää edelleen?

np: Maya Jane Coles - Blame (feat. Nadine Shah)

5 kommenttia :

 1. Onnibussin hinnat ovat kyllä järkyttävän halpoja Matkahuoltoon verrattuna. Taidan itsekin suosia jatkossa Onnibussia aina, kun vain voin.

  Sait sitten ostettua Siilon? Toivottavasti tykkäät. :) Varsinkin ensimmäinen positiivinen asia ilahdutti muuten minuakin kovasti.

  P.S. Oli kiva nähdä. Toivottavasti seuraavaan näkemiskertaan ei ole kahta vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin sen :D Tykkään AIVAN HIRVEÄSTI! + :33333

   Niin oli! Toivotaan näin :---------DD!! ♥

   Poista
 2. MÄKI OON MIETTINY JA FIILISTELLY JOULUJUTTUI JO T. HOO II VEE XDDD

  VastaaPoista
 3. Miten skitsofrenia näkyy sun elämässä vai näkyykö se mitenkään?

  VastaaPoista