Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 2. elokuuta 2014

"There's angels in the airwaves tonight"

Keskiviikko lähestyy kovaa kyytiä. Mun pitää keksiä jostain voimia ja sanoja kertoa. Kaikesta. Silleen, "moi tässä näin oon pitänyt sisälläni pari kuukautta salaisuuksia, nyt voisin ehkä kertoa, hehs, tuota, tai sitten en". Onneks tää on se "kivempi" hoitaja, vaikka oon tullut siihen tulokseen alkujärkytyksen jälkeen et kyl ne molemmat kuitenkin kai mun parasta tahtoo.

Pitää puhua L:stä ja J.stä. Pitää puhua perheen tilanteesta. Siitä, miten tuntuu et mun ympärillä on just nyt pelkkää kuolemaa, surua, murhetta, kurjuutta. (Tuntuu et) mun - ja kaikkien mun ympärillä - elämä pyörii noiden ympärillä. Ja pitää yrittää kertoa miten se vaikuttaa muhun. Itsemurha-ajatukset - voimistuneet, jatkuvat, päivittäiset. Että pelotan itseäni. Että oon myös ollut väsynyt. Niin väsynyt, että oon oikeastaan nukkunut viimeiset päivät, ja että osasyy tähän väsymykseen ei ole vain fyysinen väsymys, vaan se etten jaksa olla hereillä tässä maailmassa. Että oon joutunut (mutta toisaalta myös; pystynyt) ottamaan Opamoxia monena iltana/päivänä. Ja niin monia asioita, mistä en voi tai ehkä lähinnä vain halua tänne kirjoittaa. Ja sit pitää muistaa mainita, et keskiviikkona mun pää myös takuttuu illasta! Että "ees jotain positiivist (HIV)".

Tekee mieli ottaa naamakuvia teille, mut 1) ei oo kameraa tääl ja 2) risa kamera yhyhyhyhyhyy. Maanantaina meen varmaan hengaan Eetun uudelle kämpälle. Haetaan sen kans Mustista ja Mirristä mulle (tai no lähinnä marsuille) Mörtti-Röpöä (♥) ja sit voisin auttaa sitä purkamaan kamoja. Tiistaina varmaan auttaan iskää töihin. Keskiviikkona sit !! Aaah. Pelottaa takkutukan hankkiminen, mut toisaalta mä aina palaan siihen jotenkin, ennen tätä kaks kertaa ollut takkuja päässä (kuituja) ja ajatuksissa se on ainakin kuukausittain. Että nyt vetäsen sit. Ihan koska vituttaa tää ainainen jahkaaminen. Tai sit koska oikeesti haluun. Ni!


Oon tänään käynyt kaupungissa ruokkimassa marsuja ja iskän kaa kaupassa (ja palauttamassa laiton määrä pulloja ja tölkkejä ♥). Syötiin itsesavustettua kirjolohta (hyi, lohta :( ) ja kävelytettiin koiraa. Saunasta uimaan, ja syöttämään rantaan uivia sorsia kädestä (eka kerta ever uskalsin niiden antaa syödä kädestä, lapsena ja nuorempana yleensäkin niin pelkäsin niitä :( ). Kohta vois nuQa. Tai sit vähän myöhemmin... >:3

np: M.I.A. - Fire Fire

4 kommenttia :

 1. Toivon että saat kerrottua siellä kaikesta ja ne osaa auttaa sua jotenkin. Pistä takuista sitten kuvaa, vaikka jonkun muun kameralla tai jotain, tahtoo nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja joo!!!!! Enköhän mä jotenki niistä kuvan saa :D

   Poista
 2. HOO II VEE~ XD
  t. you-know-who

  VastaaPoista