Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 18. elokuuta 2014

Tiistaina myrskyn mahdollisuus


Mystinen olo. Nukuin ensin reilun viidentoista tunnin unet viime yönä. Sitten mamma tuli siivoamaan mun kanssa, meni kepeästi kolme tuntia kun (lähinnä kuitenkin mamma) jynssättiin kämppä lattiasta kattoon - ja ehdin mä syödäkin siin välis. Sit näin Emma-serkkusta, haettiin jäätelöä ja Pepsi Maxia kaupasta ja käytiin tsekkaan Emman ja sen miehekkeen uus kämppä. Sen jälkeen tultiin viel tsekkaan mun kämppä ja kuikut (=marsut siis :3). Riehuttiin hetki TS4:n siminluontidemon kanssa (ja aaaa Emma kertoi tilanneensa meille molemmille synttärilahjaks TS4:t(!!), ja joo, mun synttärit on vasta tammikuussa mutta...), naurettiin vatsat kipeiks ja oli oikein mukaisaa. Kai tää mystinen olo on siis vain väsymystä?

Mystinen siks, kun pitkästä aikaa mieli painuu maahan ja mietin synkkiä. Samaan aikaan kuitenkin aivot juoksee kovaa vauhtia ja ei väsytä. Vituttaa kun tahtois lukea mutta mulla on edelleenkin valo vain vessassa ja keittiössä, eikä niistä oo apua jos haluaisin löhötä samalla sängyllä kun ei mulla nojatuoliakaan (tai muuta sellaista) ole. Sekavaa. Tavallaan haluaisin nukkuakin, tavallaan valvoa aamuun. Toisaalta huomenna näen Milkaa, joten ei kovin fiksua valvoa koko yötä. ÄÄH. Vittu, ei tästä tuu mitään :D:D:DD:D

Ainiin. Tein mä tossa viime viikolla löydön (johon mulla ei ois siihenkään ollut varaa ja tota NÄITÄ EI LASTETA tota SYKSYVAATTEIKSI tota.........). Eli ostin kahdet housut ja yhden paidan. Yhteishintaan. Kaksikymmentäyksi euroa. Ei musta paha? Joten otin niistä kuvan kauniin keltaisen lakanani päällä! Värit jotenkin vähän vääristyivät, ainakin tuo paita on oikeasti vihreämpi, ei tuollainen ruskea.


Ahdistaakin jostain syystä. Säätiedotuksen mukaan huomenna voi myrskytä Lahessa. Omg. Vatsaankin sattuu, yyh. Haluaisin voida ostaa paljon kaikkia ihania syksyvaatteita, mut onko varaa? Ei. Ei. Mulla on takuueläkerahoista maksettavana niin paljon laskuja ettei rahat edes riitä. Ahdistaa kyllä sekin. Kai mun pitää miettiä sitä että pakotan Milkan ottamaan  mun kanssa kirpparipöydän. Sit kukaan ei osta meiän tavaroita ja itketään verta :3 Mut joo. Ahdistus ei katoa joten ehkä teen jotain kehittävää esim. pelaan tai jatkan turhaa datausta tai yritän lukea pimeässä. Lähinnä varmaan siis dataan. Mööh. Loppuun mun naama, ettei teille ehdi tulla ikävä sitä. Tai jotain :3 ♥ Nyt ruoklin kuikut ko ne huutaa → !


PS. Haluisko joku että tekisin videon taas pitkästä aikaa? (Teen luultavasti kuitenkin...)
KOSKA NYT SAISI HEITTÄÄ IDEOITA ILMAAN!! (Voi tosin olla että oon nopeampi mut...)
Vähän senkin kunniaks että tää oli postaus numero KUUSISATAA! (Ihan ko sillä ois mitään merkitystä....)

np: Fear of Domination - II

4 kommenttia :

  1. HNGH SIMS. Meilläkin on se tilauksessa jo, en malta odottaaa-aaaaa-aaaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAAAAAAAA ymmärrän sinua TÄYSIN :--------DDDD

      Poista