Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 26. elokuuta 2014

Turhia lätinöitä osa 643634

Jostain iski päin naamaa järkyttävä ahdistus. Syy (kuvitelkaa kerrankin löydän syyn?): pelkään. Pelkään sitä että musta ei tuu koskaan mitään. Pelkään että ystäville ja kavereille käy jotain. Pelkään että se kaikki paha tulee taas takaisin. Pelkään voida hyvin. Pelkään että tää hyvä olo loppuu ja epäonnistun taas. Pelkään vähän kaikkea. Ja se iskee hyvin voimakkaasti päin kasvoja just nyt. Siksi ajattelinkin kirjoittaa jostain ihan muusta kuin ahdistuksesta ja pelosta.

Mulla tosiaan menee edelleenkin (tätä hetkeä lukuunottamatta) erittäin hyvin. Sanoin äidille tänään, et tässä kunnossa jos olisin aina, tietäisin sen, että tää ei mene pois, että jaksan nousta aamulla sängystä suht hyvin, että jaksan asioita jne., niin mä alkaisin tosiaan harkita sitä koiraa. Harkita. Koska tiedän miten haastavaa koiran kanssa eläminen on, oonhan mäkin elänyt Joonan kanssa aika monta vuotta samassa taloudessa. Tulee rahanmenoa, tulee kaikennäköistä lisätyötä, pitää jaksaa lähteä lenkille jnejne. Mutta mä voisin harkita. Vihdoin keksin myös nimen. Mahdollisen nimen. Ranskanbulldogille. Urokselle. Jeah.

Ostin ne bussiliput sinne Jkylään lokakuuksi. Vielä pitää hankkia se Apiksen keikkalippu kun saan rahaa. Kohta syön lämpimiä pikkukarjalanpiirakoita ja munavoita and it makes me happy. Niin hyvää. - - Kahden sekunnin hiljaisuus koska syön. Noin (kyllä, tiedän ettette koe tätä taukoa). Mutta siis. Nyt on kova halu olla jotain. Tehdä jotain. Ja tuhlata rahoja :D:D:D::DD:DD Rehellisesti mulla ei kyllä ole syystakkia, koska mun syystakki tuota... Kuoli. Tekonahka vaan tuli tiensä päähän, se irtoili siitä takista ja tuota... ei oikein nättiä.


Mut tässä ihastellessani samalla netin ihmeellistä maailmaa ja unohtuessani mielikuvashoppaamaan alkoi väsyttää. Joten tää postaus jää tällaiseksi "ei päätä eikä häntää" -tasoiseksi ihmeväkerrykseksi. Huomenna aikainen herätys, näen erästä kaveria vuosien takaa puoliltapäivin kahvittelun (mulle kaakaoo!) merkeissä. Odottelen jo ens viikkoa koska TS4, koska ehkä shoppaamaan äidin kanssa sitä takkia (ja ehkä kenkiä hmm). Ja tässä ennen totaalista sammumista vois lueskella vielä hetken Siiloa (♥!!). Joo. Hyvät yöt.

np: Ariana Grande - Problem (feat. Iggy Azalea)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti