Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 1. syyskuuta 2014

6X6

Syyskuun ensimmäinen. Mun tekee mieli kirjoittaa, mutten oikein tiedä mitä. Mulla on paljon asiaa, mutten tiedä mitä. Mua on vaivannut tänään outo kaipuu. Oon kaivannut menetettyjä ystäviä, oon kaivannut jotain tuntematonta, oon kaivannut. Se tunne painaa rintaa ja korventaa sielua. Mutta vaikka se sattuu, se ei oo paha tunne - lopulta. Aamulla heräsin seitsemäntoista tunnin unien jälkeen. Vähän väsytti. Iskän ja Oton kyydissä kaupunkiin, sit vielä sänkyyn kolmeksi tunniksi. Sen jälkeen olin vihdoin pirteä - ja nyt väsyttää taas.

Mut tänään mä jaksoin kiivetä kahdet portaat vintille, hakea sieltä kahdet kengät ja todeta että joo, toiset pitää käyttää mahdollisesti jo torstaina suutarilla, jos ne saisi vaikka korjattua. Ovat sen verran hyvät jalassa. Ja nätitkin vielä! En saanut aikaiseksi aloittaa The Walking Dead -peliä, koska mua harmittaa jo nyt kun tiedän että se loppuu liian lyhyeen - vaikka mulla on siis ne molemmat "kaudet". Huulet on ihan saatanan kuivat. Oon iloinen, sillä iskä ja Otto kävivät töidensä jälkeen asentamassa mulle eteiseen ja ... huoneeseen kattovalot, ruuvaamassa mun lukuvalon kasaan ja laittamassa taulun sekä hattuhyllynaulakkosysteemin paikalleen. Nyt ei tarvi elää pimeässä, takis saa naulaan ja mun ihana 0,70€:n Ikeasta ostettu kuva pääs kehyksiin! Lupaan ottaa kuvia, ehkä jo huomenna!

Huomenna varmaan shoppaan Eetun kanssa velaksi (siis että jään Eetulle velkaa) ja meen yöks sen luo. Siitä sit marssin keskiviikkona kolmen aikoihin Gabille ja Viiville ja VIHDOIN (♥) takut! Jännittää superisti, monista eri höpsöistä syistä: osaanko hoitaa niitä, sopiiko ne mulle, entä jos entä jos entä jos !! Mutta samalla oon innoissani. Tästä on haaveiltu ekoista kuiduista lähtien! Torstaina saattaa postiin tulla ylläri ;O Eli saatoin tilata Haruki Murakamin uusimman kirjan, hups. Ja jäihän siinä Justin Croninin Linnake myös käteen, se oli sen verran halpa ja olin katsellut sitä jo aikaisemmin. Torstaina myös vihdoin TS4! Ja perjantaina sit, huhhuh, aamukympiltä psykiatrian poli, jossa aloitetaan vihdoin sitä trauma- ja dissosiaatiokyselyä. Paljon asioita tapahtuu "vihdoin", huh.


Että siinä se kai. Mietin että jos teidän on niin vaikea keksiä aiheita videopostaukselle (??) niin jos keksisitte vain HURJAN LÄJÄN KYSYMYKSIÄ joihin voisin vastata videolla? Annan teille aikaa... hmm, en tiedä. Torstaihin? Tai siis koska haluan ehkä esitellä mun takut (myös?) videolla. Ja en kyllä ehkä malta odottaa kovin kauaa :D:D::DD:D Eli siis:


ESITÄ KYSYMYKSIÄ!
(niitä fiksuja ja erityisesti hassunhauskoja ja hölmöjä!)
MINÄ VASTAAN VIDEOLLA!

np: Jenni Vartiainen - Sivullinen

3 kommenttia :

 1. Tykkäätkö syksystä?
  Käytätkö hajuvettä? Jos käytät, niin onks sulla mitään suosikkia?
  Lempikengät?
  Ootko käynyt ulkomailla?
  Lempiväri?
  Osaatko piirtää?
  Osaatko soittaa mitään soitinta?

  VastaaPoista
 2. Jos koko maailma kuuntelisi ja ymmärtäisi sua viiden minuutin ajan, mitä sanoisit?

  VastaaPoista
 3. Milloin olet viillellyt viimeksi?
  Mikä on mielestäsi ahdistavinta harhoissa?
  Mitä mielialalääkkeitä olet syönyt elämäsi aikana?
  Mitä syöt nyt?
  Oletko koskaan yrittänyt itsemurhaa? Miten jne?
  Mikä on mielestäsi sopiva paino 167cm pituiselle ihmiselle? Mikä on liian matala, mikä liian korkea?
  Oletko kohdannut epäasiallista suhtautumista ammattilaisten taholta, kerro jotain esimerkkejä?
  Oletko ollut lepositeissä? Jos olet, miksi?

  VastaaPoista