Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Fire with fireTulin ulkoa. Istuttiin äidin ja iskän kanssa, puhuttiin paskaa (siis lähinnä mä höpötin (yksinäni)) ja paistettiin maGGaraa järvenrannassa. Oli Joonakin paikalla, viltin alla turvassa kylmyydeltä. Ei se osaa olla poissa seurasta, mokomakin "mielyttämishalu puuttuu lähes kokonaan" -basenjisaatana ♥ Järven pinnasta nous usvaa, jättimäinen keltainen kuu paistoi ja loi kuunsiltaa järvelle ja naapurirannalla vietettiin ehkä yksiä kesän viimeisistä häistä. Vai onko nyt jo syksy? Tänään ainakin oli ihan kesäistä vielä. (Kuvat otettu puhelimella, joten laatu on paras, vähän niinko mun kamerassakin tällä hetkellä...)

Tänään oli myös hautajaiset. Hanhen. Se oli ajautunut / kuollut porukoiden rantaan. Joku kusipääidioottipaskakasa oli ampunut siltä nokan kokonaan pois, joten parka oli kuollut tuskissaan ja todennäköisesti nälkään. Se oli kuitenkin jotenkin levollisen oloinen kuolleena, vaikka nokastaan oli jäljellä vain roippeita, jotka juuri ja juuri roikkuivat mukana. Naapurin metsästäjäsetä oli meinannut päästää sen aikaisemmin jo tuskistaan nähdessään sen, muttei ollut uskaltanut, sillä lintu oli lähtenyt karkuun ja näin lähellä taloja ampumisesta voisi tulla valituksia (read between the lines...). Joten me sitten haudattiin se pellon haltijan luvalla tuohon syvälle pellonreunaan. Saatoin tirauttaa parit kyynelet; miksi kukaan, KUKAAN, jättäisi eläimen kitumaan noin? Ampujan on ollut pakko nähdä että osui, sillä ei tuollaisesta tärskystä noin vain jatketa matkaa. Olisi nyt saatana sitten vienyt loppuun tekonsa, saatanansaatana! Vitutti, itketti ja suretti. Turhaan kuoli tuokin.

Sit. Oon löytänyt kahdet ihanat kengät. Toiset nelly.comista, toiset Kookengästä. Nellyn kengillä hintaa n. 40€, Kookengän kengät n. 70€. Nellyn on kokonaan mustat, Kookengän kenkuleissa on kultaisia somisteita/koristeita. Tyyli ja malli suht prikulleen sama, mitä nyt noi kalliimmat on vähän koristeellisemmat siinä missä Nellyn on ... aika yksinkertaisen tyylikkäät. Ongelma: hintansa puolesta ostaisin Nellyn kengät, mut toisaalta tykkään noista toisistakin. Ja mulla on ollu kahet kengät nelly.comista ja molemmat on hajonneet / tarvineet siis korjausta. Joten vähän epäilyttää että irtoaako noistakin pohja takaa tai kanta tai jotain. Vai onko mulla ollut vain paskaa säkää noiden kenkien kanssa? :D Jotenkin haluaisin luottaa et laatu tulee hinnan mukana mut. Eihän sitä voi tietää + koska oon edelleen k-ö-y-h-ä.

Kävin ostamassa tänään marsuja varten uuden kakkalapion ko hajotin vanhan astumalla päälle (♥) ja sain kauheeta tenttausta myyjältä et "mihin tarvit tätä, ootko varma että osaat käyttää tätä, onks sul kissa, mihin tarvit oikeesti tätä, ai ei oo kissaa, siis MITÄ VITTUA MIHIN TARVIT TÄTÄ!!??!". Ei tee mieli mennä siihen liikkeeseen uudestaan. Olihan silläkin marsu (nähtävästi) yksinään lasiterrassa... Me sen sijaan poikien kanssa käytiin lattialla perjantaina. Joo siis olen ollut paska marsunomistaja ja päästänyt pojjaat ihan liian harvoin lattialle tai sängylle tai minnekään. Sängyllä ne on useammin pyörineet, ja tietty sylissä kaikista useiten. Mut oon nyt päättänyt parantaa tapani! Haaveissa ois vielä toinen häkki josta saisivat lisätilaa silloin kun eivät pääse seikkailemaan lattialle. On mulla taikakuutioitakin, mutta niistä ei saa mun kämppään valitettavasti järkevää aitausta, koska pieni yksiö ja huonekalujen sijoittelu. Ja mun mielenterveydelle ois helpompaa siivota kahta häkkiä jotenkin kuin puolta lattiaa. Valitettavasti, ainakin tällä hetkellä. JOO LYÖKÄÄ VAAN OON KAMALA IHMINEN :(((((( Itkettää itteäkin aina välillä, mut uskon että noilla on kuitenkin sen verran hyvät oltavat että löytyy niitä huonompiakin :( Mäyh.

(Laitoinkin heti yhdestä marsuhäkistä täällä Lahdessa niin kyselyä. Saisin siinä vähän lisää mökkejä ym. kivaa pojille. Hinta vain oli kovin korkea, 80€, lähes samasta (ja siis samankokoisesta) häkistä, mikä zooplussalta irtoaa 55€:lla. Joten yritän nyt tinkiä siitä, ja sit vingun äidin ja isän perseen kipeeksi että saisin rahat siihen. Jos ei muuta niin sitten joku kaunis päivä zooplussa saa tilaukseni! VAPISKAA!)

Haluaisin nähdä teitä kaikkia jotka asutte kaukana (tiedätte kyllä)! HIRVEÄ IKÄVÄ IHMISIÄ! Ja on jano. Ja varpaita paleltaa. Haisen savulta jostain kohtaa, en osaa paikallistaa. Pitää kai laittaa villasukat ja hakea ... Pepsi Maxia. Kohta. Kirjoitan tän vihdoin nyt loppuun eka enkä surffaa enää missään (paitsi vähän fb:ssä ja ja ja!) tässä samalla. Mul on sellanen fiilis et haluisin et mun kämpän lattia ois patjaa ja peittoa ja kynttilät palais ja pari kaljaa muille ja mulle Pepsiä ja sit puhuttais paskaa halki yön. Tai jotain. Sellanen. Toivottavasti, oi toivottavasti, Wilima ja Sonoja pääsisivät mun luokse ens kuussa! Ens kuussa, joka sekin luultavasti tulee menemään persiilleen rahojen suhteen. Nooralle meen kuitenkin Jkylään ja perkele se Apis ja perkele syön jotain hyvää. Äidillä on synttärit ens kuus, mul on vakuutusmaksun toinen erä maksettavana ja perkeleeeeeeeeeeee :3

Tästä tuli nyt pitkä paskapostaus, jejee ja anteeksi. Nyt taidan jatkaa musan kuuntelua ja dataamista kunnes alkaa väsyttää (jos alkaa, voihan, on vähän paha kutina tästä :D). Ärrmurr. Mutta joo. Mulla oli mun mielestä joku tästä kaikesta kirjoittamastani shaibasta poikkeava asia mikä mun piti tulla kirjoittamaan teille HYVIN TÄRKEÄNÄ ASIANA, mut näköjään unohdin sen, jäi vain se tunne et "jotain mun piti kirjoittaa". Mä tosiaan jatkan ja toivon ettei kukaan tule valittamaan :D "VITTU OON JO ISO POIKA OSAAN PÄÄTTÄÄ ITE KOSKA MEEN NUQMAAN!!!111" :3 Hyvää yötä sitten vain! Nukkukaapas te ees kiltisti ja hyvin :D ♥

np: Nancy - Wolfman

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti