Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 25. syyskuuta 2014

Ja kun aurinko nousee, se nousee liian myöhään

Tänään herään klo 6:30 vanhempien käskyihin herätä. Oikeastaan olin jo hereillä, olin nukkunut koko yön todella huonosti, heräillen, nukkuen koiranunta ja nähden vilkkaita ja aidontuntuisia unia. En saanut itseäni ylös sängystä, jäin nukkumaan ja heräsin asettamaani herätykseen puoli kahdelta. Heräsin ahdistuneena, ja jatkoin ahdistuneena aamutoimia; lääkkeet, hieman aamupalaa jne. Lopulta päädyin ottamaan kaksi Opamoxia, ja niiden alkaessa vaikuttaa äiti saapui kotiin ja kun maailma alkoi horjua (vai sittenkin minä?) mä nukuin vielä epämukavalla sohvalla reilun tunnin.

Kyyti kaupunkiin, Eetulle, ja yhä ahdistaa. Edelleen sama olo kuin aamulla, kun kuiskin ilmaan kärsivän ihmisen kuiskauksia; "en jaksa enää, en halua jaksaa enää". Unikaan ei tunnu vaihtoehdolta, kun viime yöt ovat olleet tuskaa nekin. En tiedä en tiedä en tiedä. Tää on mennyt taas tähän. En mä kuolla halua, mutta kuinka muutenkaan tätä pääsee pakoon? Satuttamalla, se houkuttaisi, mutta tiedän sen olevan vain väliaikaisratkaisu, pyh. Opamoxinkin teho katoaa jos kiskon sitä neljän kappaleen päivävauhtia. Hoitajan kommentti "tää on siis tätä sun normaalia vaihtelua" kaikuu korvissa ja ajattelen väkisinkin että ajatellaanko että mun kuuluukin olla tällainen? Että tää on mulle ok ja normaalia?

Kai mä vaan otan lisää Opamoxia. Tässä sekin ongelma, et niitä on kai enää kahdeksan. Mulle on käsittääkseni määrätty sitä lisää, mutta mulla ei ole edes varaa tuohon. Ei varaa edes Opamoxiin vaikka se maksaa jotain alle viisi euroa? Tärisen, tärisyttää, ahdistaa, ahdistuttaa. Haluan jonnekin lämpöiseen ja turvalliseen paikkaan. Ehkä se on pian Eetun kainalo, jos se on vaan yhtään kuuntelutuulella. Mä oon niin väsynyt näihin ylä- ja alamäkiin, vauhtiin ja täysstoppeihin. Taikapilleri, tänne, kiitos. Ja tänään se on paremman puutteessa Opamox.


np: CMX - Kättenpäällepanijat

2 kommenttia :

 1. mikset käy terapiassa? (oon ymmärtänyt että sulla on vaan joitakin satunnaisia aikoja hoitajille ja lääkärille?)

  voimia ja jaksamista joka tapauksessa! oot selviytyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on säännölliset, mutta harvat(? joka toinen viikko tällä hetkellä) hoitajatapaamiset. terapiaa ei käsittääkseni käytetä skitsofreniassa hoitomuotona juurikaan???? tää oli vaan oma käsitykseni, ja hämärä muistikuva siitä mitä mulle on sanottu. mulle on myös sanottu etten ole siinä kunnossa että voisin edes miettiä terapiaa.

   kiitos :)!!

   Poista