Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 5. syyskuuta 2014

Juuh tuota elikkäs


Juuh tuota elikkäs lupasin kertoa vielä tästä aamusta ja siitä pelottavasta dissotraumakyselystä. No, se ei ollut niin pelottava (ainakaan vielä) kuin kuvittelin. Eli, no, mitä siitä nyt kertoisi. Vastailin kysymyksiin, kyllä ja ei ja sitten kuvailin. Oli kysymyksiä unesta, mielialasta, syömisestä, päihteistä... Perussettiä. Kuvittelin oikeasti jotain ydinfysiikka -tasoista, mut toi olikin suurimmaksi osaksi ihan semihelppoa. Olin vaan aika tärinöissäni, koska en tosiaan ollut nukkunut (ja muistin että lääkkeetkin olivat unohtuneet, hups :D) ja jännittikin vähän. Mut olihan se samaan aikaan masentavaa ja hauskaa (? "saako tälle edes nauraa") kun tajusi miten moniongelmainen (?) olen; vain päihteiden suhteen oon, no öh, ei voi sanoa terve tässä tapauksessa mutta ööh... kurissa? Lääkkeitä olen väärinkäyttänyt joskus, mutta muuten oon oikeastaan raitis.

Selvisin siin hengissä. Kävin sit vähistä rahoistani Pepsi Max ja tärinäpärinä -huuruissani ostamassa huivin (tai kaks... hyss), koska mulla on IHAN OIKEASTI vain villahuiveja. Tai siis sellaisia. Tiedättekö. Tuubeja jotka on tosi karvaisia? :D Niin nyt on sellain aikuisten (oikee) huivi, tai siis kaks. EEEEEEH. Samalla tein kyllä hyvän teonkin: hämmensin (kauhalla) Fortumin myyjäharjoittelijaa ja käskin sen tehdä mulle parempi sähkösopimus ko nykyinen. Kuulemma säästän kylkyt prossaa, parempi ois. Mutta säälitti se raukka, se unohti täysin mikä sen myyjäkoodisysteemi oli (siis se millä se sai lyötyä ja varmistettua kaupan tjsp) ja sitten ne etsivät kolme miestä sitä siinä ihan paniikissa. Lopulta se sit kätteli ja oli silleen "kiitos kaupoista ja tervetuloa asiakkaaksi" ja repeilin sisäisesti (ja vähän ulkoisestikin) koska se oli vaan niin hassu. Voi toista.

Ainiin, ja oon mä hoitanut oikeasti asioitakin tänään. Oikeita asioita (tai olihan tuo sähkön vaihto halvempaan ja ekologisempaan "oikea asia"). Maksoin vuokran, wohoo. Kävin apteekissa hakemassa e-pillereitä ja Anksilonia (goodbye 80€). Ja ostin huulirasvaa, oi, syksy ja minä nuoleskelemassa huuliani jatkuvasti = huulet mallia irtonahka :D:D:D::D:D:DDD Nättiiiiiiii.

Hei ja koska unohdin videossa mainita niin omistan vielä yhden kappaleen... GABILLE! ♥♥♥♥ Nimittäin Gabi teki nuo vauvatakkuset ja kun ostin sille (muuten todella mageen!) hamekankaan niin mulla on ikuinen passi takkuhoitoon/korjaukseen/johonkin myös! Oon oikeesti vaan niin fiiliksissä että musta tuli takkupää, vihdoin, 18-vuotiaasta sitä on harkittu eriasteisesti mutta nyt se on totta! Ja oli mukava höpistä kaikkea (niin mukava et höpistiin vielä eilen lisää, takuttuminenhan tapahtui keskiviikkona)! :3

Mut taidan lopettaa koska tää on vaan tällain puolimaaninen höpinäläpinäselityspaska. Ja videokin vielä, huhhuh, kunnon elinasekoileevideollajatekstinvälityksellä -vyörytys vaihteeksi. Jatkan BABYMETALin kuuntelua (...kyllä) ja mietin söiskö jotain. Reilun parin tunnin päästä mut varmaan noudetaan niin meen porukoille pesemään pyykkiä taas. Koska siis, okei tää on vika juttu minkä kerron!, totesimme et mun saatanan vessassa on niin saatanan jyrkkä se kaato että kun pyykkikone siinä pyöris ja pomppis ni se ois joka pesun jälkeen keskellä lattiaa :=) Joten helpompi pestä pyykit porukoil, samal saa ilmasta ruokaa hehs. Mut nyt. Hyvää viikonloppua itse kullekin! ♥

np: BABYMETAL - いいね!

16 kommenttia :

 1. AAAA MITEN SÖPÖT TAKKUSET ;_; ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihana video! Vaikutat niiin ihanalta tyypiltä :D<3

  Ja ääk sims 4 on ilmestyny, pakko saada se myös!!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;___; ! ♥

   JA JOO. Kannattaa hankkia :D

   Poista
 3. onpas tosi söpöisät takut ja niin olet sinäkin! :3 mä tykkään niin sun videoista, hii!

  VastaaPoista
 4. Ah, joku toinenkin kuuntelee Babymetallia! ^^

  ps. kyl ne takut kasvaa. Nimim. rastat puoleen selkään neljässä vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BABYMETAL on just loistava :D::D:D:D

   jeejee :3

   Poista
 5. oot niin mahtava nainen! love ya <3

  VastaaPoista
 6. Sun videoita on aina kiva kattella...Oot jotenkin sellainen kiinnostava ja tulee hyvälle tuulellekin useasti! ^^

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. sul on hooo iiiiii veeeeee, rakkaani :DDDD ♥

   Poista