Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 22. syyskuuta 2014

Kaikennäköistä sitä...

Mystinen levottomuusahdistus päällä. Oon Eetulla, Eetu on hoitajansa luona keskustelussa ja mun luona tää olo. Tää ei oo varsinaisesti mitään pahaa ahdistusta, ei silleen, mutta sellaista levotonta. Kuin odottaisi jotain ihan saatanasti niin että se ahdistaa, paitsi ettei mulla oo mitään mitä odottaisin niin saatanasti että se ahdistaisi. Hmm. Väsyväsyttää myös vähän, vaik nukuin aivan suotanallisen paljon. Mut mul on Pepsi Maxia tääl ja voivoivoi. Sain laskut maksettua (kiitos äidin avustuksen) ja jäi mulle mahtavat 7€ tilille. Wow. Rahat tuli ja meni, kiitti Kela ja kiitti äiti.

Näin yöllä unta et otin tatuoinnin sen kunniaks et isovanhemmat on ollu tänä vuonna viiskytä vuotta naimisissa. Kuulosti tavallaan jopa hyvältä idealta, mä nimittäin haluisin jo muutenki ne ihooni koska ne on mulle ylirakkaita nekin. En tietty ihan sellasta ko unessa näin ni tatuointia (sydämiä, isovanhempien nimet ja "50v.", arvatkaa nauroinko ajatukselle et mussa ois tollain "♥50v.♥" -leima itessäni?? :D), mut joku... sellain kiva. Olin unessa viel piirtäny sen ite ja wow mul oli kyl skillssei ko vertaa todellisuuteen :D Vittu mitä mä taas höpisen? Mut hei, oisko teistä ihan pöljä ajatus et ois joku vähän vähemmän ällöromanttinen tatuointi? Siis että voisko teidän mielestä kuitenkin olla joku tatuointi, jossa ois kuitenkin niiden molempien nimet? Vai joutuuko siinä sit aina selittämään muille ihmisille et "ei, tää ei kerro mun rakkauselämästä mitään!"? 

(Joo, oon vähän tällainen "kerään rakkaiden nimet ihollleni" -tyyppi, onhan mussa jo äiti kiinni ja haaveilen pikkuveli -tatuoinnista ja ja ja ja jos mulla on lapsia niin ne tatuoidaan myös ihoon! Miestä ei ikinä tosin, koska mikään ei oo mun mielestä niin epävarmaa kuin kahden sukulaisuussuhteita omaamattoman ihmisen rakkaus - unfortunately. Oon nähny liikaa niitä julkkiksia jotka on tehneet tän virheen :D)


Jossain vaiheessa pitäis raahautua mun ylipainavan laukun (en tajuu mitä tiiliskiviä mul on mukanani) niin kanssa kotiin, ruokkia marsuliinit ja vähän kattomaan ehkä likapyykkiä et vois mennä porukoille pesemään ne. Varasin jo paikan Oton ja iskän kyydistä kun ne lähtee töistä kotiin. Ainoa paska tässä, että ne ei osaa koskaan sanoa mihin aikaan lähtevät, joten mun pitää varata aina liikaa aika kaikkeen jos meen niiden kyydissä ja sit jää sellain tyhmä "no en oikeen ehdi tehdä mitään joten pyörin ympyrää" -aika.

Vähän taitaa taas mennä lujempaa kuin esim. eilen kun väsytti oikein kunnolla, nyt on vain sellain plääh -väsymys vaikka aivot juokseekin. Huomenna soittoaika, eli soittavaat polilta mulle. Jännittää jo nyt hieman (eli hieman enemmän). Mut Eetu kai kohta ilmestyy tänne (MITÄ VITTUA tänään on "auton vapaapäivä" ja pääsen bussilla eurolla?? Huomasin vain kun tarkistin aikatauluja :D), joten koska ketään ei varmaan tääkään sisällötön paskanjauhanta kiinnostanut niin voisin lopettaa. Joo. Jos odotitte että tän tekstin pointti tulee vielä lopussa niin joudun tuottamaan pettymyksen :( Mukavaa loppupäivää kaikesta huolimatta! ♥

np: Saosin - Come Close

2 kommenttia :

 1. Mun mielestä ei oo yhtään paha idea tatuoida isovanhemmat ihoon! Ja tommosistahan keksii vaikka minkälaista tatuointia, että ei tarvi olla mitään semmosta ällösöpöä vaan voi keksiä jonkun jännänkin :D Mun on pitänyt jo pitkään ottaa pikkuveljestä joku tatuointi mutta ei oo rahat antanu myöten. Ja mä niin tiedän ton levottoman ahdistuneen olon, ihan kun oottais jotain mutta ei oo mitään odotettavaa. Se on kamala olo koska siitä ei rauhotu millään kun se odotuksen kohde ei tule koskaan kun sitä ei ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin... :D ois jotenkin vaan niin hienoa; kunnioittaa niiden pitkää avioliittoa ja osoittaa että rakastan niitä :3 taidanpa repäistä, jos vaan onnistuu ja keksin sopivan paikan tatuoinnille :)!

   ja juu, se on ka-ma-laa. onneks ahdistus meni mulla jo vähän ohi :)!

   Poista