Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Night sky, oh night sky

Oli Viivin synttärit. Vein kahdenlaista teetä ja vegaanisuklaata lahjaksi. Oli suklaata kakusta alkaen joka paikassa ja ah! se kakku oli niin hyvää (go Gabi!). Herkkuja jos jonkinlaisia, nomnom, ja mukaisaa seuraa! Lähinnä pälätettiin (sekavasti ja kovaan ääneen ja toistemme päälle? :D) ja kuunneltiin toistemme juttuja. Lopuksi otettiin erä Cards Against Humanitya. Oli kivvaa! Uudestaan? Anytime! (varsinkin jos on sipsejä ... ;)!) Ja vaikka jännitti kun tiesin että paikalla on täysin vieraita ihmisiä niin... ääh, ihaniahan ne oli! Kaikki! Ens viikolla sit vihdoin yritetään pelastaa(? :D) mun takkukasa Gabin kanssa aka takutetaan lisää. Päänahka huutaa jo hoosiannaa ;3

Ja joo, en nuku. Kello kakskytä vaille kaks. Oon Eetulla, pölistiin kaikkea ja esittelin mitä kenkiä haluisin ja puhuin jo joululahjoista ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen ja sitten se vähäinenkin väsymys siirtyi johonkin tuonne mun taakse: siellä se on, mut siihen se jääkin. Se ei tuu päälle. Ja päässä soi  taas Heavyweight DJs:in Menthol ja ... en tiedä. Bileet?

Tahtoisin pelata. Jotain. Kivaa. Lähinnä Borderlands 2:sta Eetun kanssa, mutta vitti kun se ei toimi vieläkään oikein vaan kaataa koneen. Ja eihän mulla oo täällä ees omaa konettani mukana hehs. Steamissa keikkuis Bastion alennuksessa hintaan 3,74€ että siihen vois jopa uhrata :( Ja kuolaan tota uutta Civiä (= Civilization: Beyond Earth), harmittaa sinänsä että se ilmestyy jo ens kuussa kun on ollut tää paskakuukaus tässä taustalla. Mut sen sijaan et murehtisin sitä taidan kuitenkin ilman Eetun lupaa asentaa tälle läppärille Warlock - Master of the Arcanen ja testata sitä, kun en oo vielä omallakaan koneella ehtinyt. 

On nälkä, Pepsi Max loppuu ihan just (maailmanloppu!) ja ääh. Kohta toi peli on jo latautunut, voi näitä nykyajan huippunopeusnettejä (mul on nopeempi himas, silti terveisin 40€/kk Elisa Viihde). Lehti tuli, kuului kopskops postiluukusta. Njoo. Voisin jättää tää tekstin tähän ja palata jossain vaiheessa ehkäpä tuota jatkamaan. Ja testaan sen pelin ny. Että. Kerron vaikka siitäkin vähäCn. Hehs.

[elina sanoo paipai klo 1:53]


[elina sanoo huomenta klo 5:33]

Nälkä yllätti niin piti keskeyttää. Täysi Civ-kopiohan tuo idealtaan on tuo Warlock jne. Ei iske silleen kuin Civ (josta toi uusin potkii toivottavasti eniten!), ei jatkoon (mut menee tolla latausajalla ja tiedostokoolla nyt kun en viitsi tähän alkaa mitään isoa asentamaan, kun vielä olen liikkeellä ilman lupaa. Tein kolme leipää, söin ne ja tunnen itseni silti nälkäiseksi. Hmm. Ja söin kuitenkin kympin jälkeen vielä perhana kolome tonnikalapitsaleipää! INTERESTING. Vähän on myös väsyttänyt, mut päätin etten nyt vittu enää nuku. Tai siis. Yritän etten nukkuisi. Se vaan sekottaa enemmän.

Tekis edelleen mieli pelata Borderlandsia, mut perkele jos kiljun ni koko talo herää! :D Tai epäilen kyllä et kiljuisin mutko ei voi tietää koskaan. Kun minä oon kyseessä. Oon kuitenkin ottanut lääkkeetki. JA SE NYT EI LIITTYNYT MITENKÄÄN mutta. Tulipahan sanottua. Ihan ajoissakin otin, et siitä tää heikotus tähän aikaan vuorokaudesta kun lääkkeet haluais että laitan simmut kiinni ja tutimaan! No deal.

Kuusnollaseitsemän ja mä selaan (ja vähän kieltämättä kuolaan) kuvia Bigby Wolfista. Joo siis tää sama heppu joka on pääosassa The Wolf Among Us -videopelissä. Siis joo, fiktiivinen hahmo, haittaako? Se on vaan paras ;______; Tekee mieli kuunnella Story of the Yearia ja niin mä teenkin. Noin, ah, muistoja ♥ Mut joo, ehkä lopetan nyt niin voin sit taas tulla höpöttään uudestaan koska (kuten saatatte huomata) mulla ei oo mitään asiaa. Joten. Huomenta :3

Loppuun pornokevennys:


np: Story of the Year - Anthem of Our Dying Day

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti