Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ei sanaakaan enää - paitsi

Olen niin vihainen. Tai olisin jos jaksaisin. Kävin hoitajien luona vain kuullakseni viimeisiksi sanoiksi "no aika loppui, jatketaan ensi kerralla sitä kyselyä". Siis mitä? Mä menin ja about aloitin sillä että sanoin et "jos tää jatkuu näin en ehkä kestä enää". Ja mitä sain? Epäilyjä siitä että puhunko paskaa, onko mun olot aitoja, oonko tosissani. Ensinnäkin, mun maanisuus on kuulemma (rivien välistä luettuna, ei se paskahoitaja sano koskaan mitään suoraan) vain hyvää oloa. Toiseksi, mun masennus on (rivien välistä luettuna, ei se paskahoitaja sano koskaan mitään suoraan) turhaa höpinää ja valitusta. Mua lytättiin koko neljäkymmentäviisi minuuttia, ei suoraan, mutta epäsuorasti rivien välistä.

Kehtasi se paska epäillä sitäkin, kun kerroin äidin huomanneen mun maanisuuden. "Onko kaikki sun läheiset huomanneet sen? Eikö Eetu sanonut mitään? Ai ei? Entä kaverit? Jaa. Jaa. JAA." Muhun sattui niin paljon, mä olin niin väsynyt. Mä toivoin salaa sisälläni vain kahta asiaa: 1) etten ala itkemään siinä, koska siitä se vasta metakka ois syntynyt ja 2) että edes se toinen hoitaja yritti ymmärtää vaikkei mitään sanonutkaan. Mä olin ton tapaamisen jälkeen niin maahan lyöty, niin väsynyt, niin vihainen, että mä harkitsin vakavasti jatkavani matkaani suoraan junan alle. On mulla kymmenes päivä aamusta lääkärinaika, toivon että kuulin oikein ettei se paska oo tulossa sinne. Jos ei tule, mä kaikessa kiltteydessäni aion läväyttää sellaisen paskamyrskyn että. Eli sanon kiltisti ettei meidän kemiat kohtaa. Haluaisin tehdä siitä kunnon valituksen, valittaa siitä kuinka se esittää epäasiallisia kysymyksiä ja aiheuttaa mussa itsetuhoisia ajatuksia. Nyt vain toivon et se lääkäri ois yhtä mukava kun mitä muistan vuosien takaa, en oo tavannut sitä nimittäin vielä tällä polin puolella.

Kaikki vika onkin siis vaan mun korvien välissä (hehheh), eikä mussa oo mitään vikaa. Soitin äidille, se suuttui aivan jumalattomasti. Menin isovanhemmille ja kerroin mammalle, joka suuttui silminnähden. Nauroivat, et miten se ihminen voi muka tuntea mut nähtyään mut reilun puolen vuoden aikana alle vuorokauden ajan - ja pätkissä. Viimeisen - pahimman - kuukauden aikana ollaan nähty kerran, kun olin omasta mielestäni maaninen, mut heistä vain tavallisen iloinen. MISTÄ NE TIETÄÄ MIKÄ ON MUN TAVALLINEN ILOINEN JOS EIVÄT OO NÄHNEET MUA KUIN LÄHINNÄ AHDISTUNEENA? Ja jos Sillassa ja Akuutissa myönsivät et aika maaniselta meno on kuulostanut? Ja miten niin masentuneisuus on "ihan ok"? MISSÄ ON SUN VITUN AMMATTIPÄTEVYYS? Onkohan se koskaan ees kuullut empatiasta? Sympatiasta? Vai onko sen ainoa vitun "patia" tuo "psykopatia"?

Mä normaalisti nielen melkein kaiken paskan kiltisti, mut nyt alkaa mennä hermo. Mä menin sinne omasta mielestäni apua pyytäen, koko mun olemus oli väsynyt ja musta aivan varmasti näkyi et mua väsyttää ja mulla on huono olla? MIKÄ MENI VIKAAN, kun halusin poistuessani lopettaa elämäni sen sijaan että mulla ois ollu ees hetken toiveikkaampi olo? Mä saan parempaa "hoitoa" tääl isovanhempien seurasta; porukoiden, ystävien, Eetun seurasta kuin vittu tuolta. HEHEHHEHHAAHAHEHAEHAEAEHAEHAEAHHHAA tuun hulluks. Ahdistaa ja vituttaa ja oikeasti, voitteko kuvitella, mä melkein haistatin vitut sille hoitajalle päin naamaa, niin paljon se otti mua päähän. Mua ei kiinnostanut kertoakaan mitään, en ees tainnut vastata kun kysyivät "kerrotko sä nyt kaiken?", koska ei mua vaan yksinkertaisesti KIINNOSTA JOS PALVELU ON TOTA TASOA. Joo että kiitos ja anteeksi, olkoot onnellisia että oon sen verran järjissäni etten oo nyt siel junan alla. Tai no, tolla epäempaattisella paskanaamalle se ois varmaan jees; yks naama vähemmän kateltavana. Vaihtais alaa jos ei kiinnosta auttaminen. Piste.


np: Ella Henderson - Five Tattoos

8 kommenttia :

 1. rehellisesti sanottuna mä säikähdin tänään aivan jumalattomasti, kun näin lahdessa (villähteellä oikeastaan, myöhemmin tarkeintui) jonkun jääneen junan alle. en kehtaa laittaa tätä nimellä koska pelkään että suutut tai loukkaannut. mut pelkäsin tosi paljon, ennen kuin näin tän postauksen. oon niin huolissani, vaikkei se auta mitään tietenkään että sanon noin. toi hoitaja oli niin paska. onneks sulla on se lääkäriaika sit, sanot siellä sitten kaiken tosta hoitajasta ja sun voinnista, eikö niin? toivon niin että vielä jaksaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miksi olisin suuttunut tai loukkaantunut? ;O
   niin. toivotaan ettei tuo ko. hoitaja tule mukaan. sillä on kova mykistävä voima muhun.

   Poista
 2. Mä raivostuin sun puolesta. Toi on niiin tuttu tunne, että noi vitun kaikkitietävät "ammattilaiset" on tietysti oikeassa, ja me ollaan vaan valittamassa turhaan, kuinka vähän nyt surettaa ja kuinka elämä ei menekkään just niin miten halutaan. Sitten kun menee liian lujaa, se onkin ihan vaan normaalia ja hyvä asia. Mä en ainakaan ole nähnyt KETÄÄN mun tuttuani hyvällä päällä senlaisena, mitä mulla / meillä on kun me ollaan hypomaanisia/maanisia/mitä lie. Joten onko sitten kaikki muut jotenkin tunnevammasia ja me normaaleita hulluine impulsseineen, ja kun tekee mieli juosta pitkin seiniä, ja suunnilleen tappaa itsensä silkasta ilosta?

  Äöäöäöä en mä osaa enää edes kirjottaa koska vihastuttaa (::D) Ne joilla ei ammattitaitoa ole, vois painua helvettiin sieltä psykiatrialta ja siirtyä johonkin muualle, vaikka sille toiselle penkille, missä muunmuassa me istutaan. Tuntuu että ne tartteis enemmän apua, kun näyttää vituttavan niin paljon että lytätään "hullut" lyttyyn ja odotetaan että ne oikeasti sen huonon käynnin jälkeen tekee ittellensä jotakin. Mäkin oon ollut niin monet kerrat jonkun ajan jälkeen valmis hyppäämään rekan alle tai jotakin, kun on ollut paska ammattilainen keskustelukumppanina.

  Toivotaan että se paska ei tulis sinne lääkärikäynnille, ja saisit sanottua sanasi tosta paskahoitajasta.

  ps. repesin kohdalle "onko sen ainoa vitun "patia" tuo "psykopatia"?" Niin hyvin sanottu!::D vaikka ei siinä tossa tilanteessa mitään hauskaa olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D::DD:DD haha. joo. ei näköjään sekään että otin liikaa lääkkeitä niin liikauttanut niitä mihinkään suuntaan. siitäkin jäi maku et olin vaan itsekeskeinen ja idiootti kakara joka haluaa huomiota. argh!

   Poista
 3. voi 666 mitä paskaa oikeesti? olen tavallisen iloinen elina kun sydän hakkaa tuhatta ja sataa enkä voi nukkua ja käytän paljon rahaa hetkessä. heehehehhe kyllä ihan saatanan tavallisen iloiselta nyt kuulostaa. millon toisen paha olo on muuttunu turhaks höpinäks ja valittamiseks. mä_en_ymmärrä. se näkyy susta että sä voit oikeasti huonosti.

  ERITTÄIN ERITTÄIN PASKAMAISTA. toivottavasti saisit puhuttua lääkärille. ja että se ymmärtäis.

  olet rakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinpä toivotaan :CCCC no. elämä on PASKAA. kukapa ois muuta väittänytkään hehehehahahhhehea ... ... :D:D:D::DD

   samoin ♥

   Poista
 4. POTKURAIVARI

  Muistatko kun LJ:ssä avauduin mursuhoitajasta? SAMAISTUN JA TIEDÄN MILTÄ SUSTA TUNTUU. Muista että puhut asiasta, puhut siitä ettei kemiat kohtaa koska muuten tilanne ei laukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hämärästi, täytyy myöntää :D täytyy yrittää, ei tässä oo muuten mitään järkeä.

   Poista