Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 25. lokakuuta 2014

Ja minä haluun pirun


Oli synkkä ja myrskyinen yö. Tai sit ihan tavallinen syksyilta porukoilla. Kuvasin teille hassunhauskan videon, jolta ei paista (?) mun ahdistuneisuus. Joka ei kerro et haluan viiltää. Joka sivuuttaa tärkeitä aiheita, mut keskittyy tyhjänpäiväiseen turhuuteen ja sekoiluun. Laulussa lauletaan et save me ja mä samaistun. Mä tarvin pelastajaa, apua, hukkuvaan tarttuvaa kättä, jotain. Mut mul on kaikki ok. Äiti sanoo et oon ollut taas ihanan pirteä. Mä pelkään. Mä pelkään että tää menee siihen etten mä nuku tänä yönä. Mä pelkään että tää tärinä ja hymyily ja ajan kuluminen saatanan nopeesti ilman että huomaan ja toimeliaisuus ja pirteys on sitä. Taas. Ja että se johtaa siihen, siihen että valvon. Taas. Lääkäri sanoi: soita jos et saa nukutuksi nyt tän lääkkeen lopetuksen jälkeen. Vatsassa, rinnassa, joka paikassa kuristaapuristaa.

Eilen otin kaks Opamoxia ennen nukkumaanmenoa. Ei ne tunnu missään. Nukahdin ihan normaalisti, jonkun reilun puolen tunnin pyörimisen jälkeen, ja nukuin huonosti unia nähden, pyörien ja heräillen. Toisaalta nyt haukottaa, toisaalta nyt silmiä polttaa ja oon herännyt aamukahdeksalta. Mut toisaalta mun aivot hurraa ja surraa, mä oon ihan pirteä. Ehkä mä vaan otan neljä Opamoxia ja toivon unta? Jos ensin saan ton videon ikinä ladattua, en tiedä kauan se vie tällä porukoiden korpinettiyhteydellä. Tarkistan pulssin. Epätasaisena se hyppii päälle satasessa. Ei lupaa hyvää.

Kädet tärisee semihillittömästi. Sheikkaavat. Ei nyt kovin pahasti, mut niin että se näkyy ja tuntuu. Porukat on huolissaan että käynkö mä nukkumaan ollenkaan, vannottivat äsken poistuessaan sänkyyn että sun pitää nukkua. Joojoo. En tiedä uskonko itsekään, oikeastaan haluan valvoa, aivot sanoo niin. Valvo vain, ei ole hätää, kaikki ok, ja sua ei ees nukuta - mikä on totta. Tekee mieli höpöttää läpi yön. Perkele. Jos tää menee näin pitää kai soittaa maanantaina lääkärille. En haluais, ja sit haluan. Epäsikiöitä ajatuksia päässäni, pahoja ja läpimätiä. Mä oon päivittänyt mun instagramia ihan liikaa tänään. Kattokaa tähän väliin se video (en muista enää ees mitä se sisältää voi lol :3)Onpa oudon näköinen tuo video jotenkin. En siis katsonut sitä, vain tuo... aloituskuva. Ehkä se on vaan mun naama. Mul on kuuma ja heilutan silti käsiäni villisti - tulee entistä kuumempi. Onneks on tätä Pepsiä. Vaikka sekin on lämmintä. Ihan kun ois kuumetta. Ja kurkku kipeä. Vaikka mulla on villasukat. Ja siis ihan kuin se estäisi nuo edellämainitut. Mua vituttaa kun oon taas ihan rahapulassa koska oon idiootti ja ens kuussa haluaisin sekä ostaa uuden Civilizationin että mennä Sonjan synttäreille Wiliman kanssa mutta. En tiedä onnistuuko kumpikaan koska OLEN PEEAA VITTU. Jo nyt. Tai en ole varma. Mutta näin pelkään.

Maailma hyrrää, mä hyrrään ja biletän Softenginen tahtiin. Sammutan valon etten paljastu niin helposti hereilläolevaksi (onko se sana? ei.) ja ehkä tää pimeys saa mut väsymään? En tiedä. Täl hetkellä tuntuu vain et piristyn koko ajan. Mut ehkä joku mystinen pieni potku Seroquelia iskee joskus tunnin, parin päästä ja nukahdan. Vaikka luulen että. No, en kyllä tiedä. Mut joo. Anteeksi videosta, kiitos ajastasi ja nyt jatkan sekoilua tääl pröötpröötprööt. Voi vittu mua.

np: Softengine - The Sirens 

2 kommenttia :

  1. Noi lasit on kyl niin ihanat ja sopii sulle sairaan hyvin! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiii, superkiitokset, itsekin oon ihan in lööv niiden kanssa :'3

      Poista